ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

Share This
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εκδίκαση της στυγνής δολοφονίας των δύο bodybuilders στη Μάνη, του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγουρού από την Καλαμάτα και του
26χρονου Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις από το περιβάλλον των οικογενειών των θυμάτων, μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου η υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα αναμένεται να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Κατηγορούμενοι για τη διπλή δολοφονία είναι οι δύο 19χρονοι, σήμερα, Παναγιώτης Μήτσος και Νίκος Μοσχανδρέου, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές Αυλώνα. Ο πρώτος φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί στην καθημερινότητα της φυλακής και έχει αποκτήσει νέες παρέες.
Μάλιστα δημιούργησε και λογαριασμό στο facebook στον οποίο ανεβάζει φωτογραφίες μέσα από το σωφρονιστικό κατάστημα. Η δραστηριότητά του στα social media προκαλεί πολλά ερωτηματικά, αφού οι κρατούμενοι απαγορεύεται σύμφωνα με το σωφρονιστικό κώδικα και για λόγους ασφαλείας να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές συνδεδεμένους στο διαδίκτυο, όπως μας τόνισαν και από τη γραμματεία των φυλακών Αυλώνα με την οποία επικοινωνήσαμε.
Ο Παναγιώτης Μήτσος στη σελίδα του στο facebook έχει βάλει κανονικά το όνομά του, ενώ στη φωτογραφία προφίλ απαθανατίζεται ο ίδιος μαζί με έναν συγκρατούμενό του να σφίγγουν τις γροθιές τους, γράφοντας με νόημα: «Εδώ με το φίλο... όποιος θέλει εδώ είμαστε». Μάλιστα στον «τοίχο» του συνομιλεί με φίλους και συγγενείς του και από τα όσα γράφει, φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στη ζωή στη φυλακή, είτε να μην έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα των κατηγοριών που τον βαραίνουν. Ενδεικτικός είναι ο διάλογος με έναν διαδικτυακό του «φίλο», που του εύχεται: «Καλό κουράγιο τυπά μου» και τον Μήτσο να απαντά: «Ευχαριστώ, δεν έχω θέμα όμως!!», ενώ σε άλλο σημείο γράφει: «Δε μασάμε».
Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η «προσωπική του κατάσταση». Όπως σημειώνει, παντρεύτηκε στις 3 Αυγούστου με μία νεαρή διαδικτυακή του «φίλη», η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται ως σερβιτόρα σε καφετέρια στην Καλαμάτα. Σε συνομιλία τους εκείνη τον αποκαλεί «αγάπη μου» και όταν ο κρατούμενος την προτείνει: «Προσκλητήρια να δώσουμε χαχαχα», εκείνη του επισημαίνει ότι: «Αργείς».
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες ο 19χρονος «κατέβασε» τη σελίδα του στο facebook, περνώντας πια το χρόνο του στη φυλακή κάνοντας γυμναστική, όπως και ο συγκατηγορούμενός του στην υπόθεση Νίκος Μοσχανδρέου. Πάντως στις φωτογραφίες του στο προφίλ δεν είχε «ανεβάσει» κάποια με τον Μοσχανδρέου, στοιχείο που μαρτυρά ότι οι δυο τους δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις, αφού φέρονται ο ένας να επιρρίπτει τις ευθύνες στον άλλο για το διπλό φονικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages