Καιρός Πάσχα 2019: Καλοκαιρία τη Μεγάλη Εβδομάδα - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Καιρός Πάσχα 2019: Καλοκαιρία τη Μεγάλη Εβδομάδα

Καιρός Πάσχα 2019: Καλοκαιρία τη Μεγάλη Εβδομάδα

Share This
-  Βελτίωση του καιρού βλέπουν οι μετεωρολόγοι 

-  Σε ανοιξιάτικο μοτίβο από 20 Απριλίου

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για μια ξεκάθαρη πρόβλεψη και εικόνα των καιρικών συνθηκών, τα τελευταία προγνωστικά δείχνουν καλοκαιρία τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο καιρός ηρεμεί και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.
Τα καιρικά προγνωστικά μοντέλα ξεκινούν να δείχνουν τα πρώτα στοιχεία και για τον καιρό της Κυριακής του Πάσχα. Ανήμερα εμφανίζεται ένα βαρομετρικό χαμηλό στα σημερινά στοιχεία, το οποίο αν όντως επιβεβαιωθεί ως πρόγνωση -είναι πάρα πολλές οι μέρες μέχρι τότε και σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές – δείχνει ικανό να προκαλέσει βροχοπτώσεις.
Μια πρώτη άποψη εξέφρασε και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος στο δελτίο πρόγνωσης του καιρού για την ΕΡΤ τόνισε:
«Κι επειδή μου ζητάτε την τάση για το Πάσχα, είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την Κυριακή του Πάσχα, αλλά δείχνει την Μεγάλη Εβδομάδα ο καιρός να ηρεμεί σταδιακά και η θερμοκρασία να παρουσιάζει κάποια άνοδο. Φυσικά θα έχουμε λεπτομέρειες και την επόμενη εβδομάδα».
 Βελτίωση του καιρού βλέπουν οι μετεωρολόγοι – Σε ανοιξιάτικο μοτίβο από 20 Απριλίου
Αν και ο καιρός συνεχίζει να δείχνει τα «δόντια» του με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους από το ξεκίνημα της εβδομάδας που μας πέρασε ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς αναλύει τα δεδομένα για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, μιλώντας στο protothema.
«Ο καιρός θα είναι άστατος μέχρι και τις 17 Απριλίου», υπογραμμίζει, ενώ κάνει την πρώτη εκτίμηση για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.
«Για το δεύτερο 15νθήμερο του Απριλίου υπάρχει μια γενική τάση που δείχνει βελτίωση των καιρικών φαινομένων και μείωση της αστάθειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages