Ο Πρόεδρος του Ελαιοχωρίυο ασκει σκληρή κριτική στον Νίκα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Πρόεδρος του Ελαιοχωρίυο ασκει σκληρή κριτική στον Νίκα

Ο Πρόεδρος του Ελαιοχωρίυο ασκει σκληρή κριτική στον Νίκα

Share This
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑ
Τους ρουφιάνους τους δέχεσαι στο γραφείο σου, τους αιρετούς τους εκπροσώπους του λαού δεν συζητάς μαζί τους, τους κλείνεις την πόρτα.
Ήρθα χθες να μ’ ενημερώσεις, όπως έχεις υποχρέωση για κάποια προβλήματα που με απασχολούν (συγκοινωνία) και έχουν σχέση με το χωριό μου το Ελαιοχώρι που είμαι πρόεδρος.
Δεν δέχθηκες να με ακούσεις και έκλεισες την πόρτα του γραφείου σου, δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις, δεν έχει το δικαίωμα να απαξιώσεις ένα ολόκληρο χωριό γιατί το χωριό μου και τους κατοίκους αντιπροσώπευα εκείνη τη στιγμή.
Εγώ νευρίασα εκείνη τη στιγμή και σου είπα «ντροπή σου, ντροπή σου» αλλά εσένα δεν ιδρώνει το αυτί σου. Έδειξες για μια ακόμη φορά, το δημοκρατικό σου φρόνημα και τον τρόπο συμπεριφοράς σου μ΄ εκείνους που διαφωνούν μαζί σου.
Μετά τις εκλογές του Δεκέμβρη του 2010 σταμάτησες τη συγκοινωνία προς το Ελαιοχώρι, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχουν χρήματα, για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και για το Μέγαρο του χορού υπήρχαν χρήματα;
Η λαϊκή παροιμία λέει «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει».Φρόντισε να κάνεις αύξηση στα δημοτικά τέλη, αλλά λεωφορείο προς το Ελαιοχώρι, όπως και σε κάποια άλλα δημοτικά διαμερίσματα δεν πηγαίνει.
Απαξίωσες και τους κατοίκους αγνοώντας την καθημερινότητά τους και τις ανάγκες τους.
Παρακαλώ τους δημοτικούς συμβούλους και όλη την αντιπολίτευση να πάρουν θέση για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του υποπροθεσμία Δημάρχου, που με την αποχώρησή του από την Δημαρχεία ο Καλαματιανός θα τον θυμάται σαν τον πιο κακό Δήμαρχο που πέρασε από την Καλαμάτα, θα θυμάται τον κακό χειρισμό του όσο αναφορά το Γ.Π.Σ. και την καταστροφή που θέλησε να προκαλέσει στους κατοίκους του Ελαιοχωρίου, της Βέργας, της Μαντίνειας των Μενινών, του Καρβελίου, του Λαδά και άλλων περιοχών όπως του Μπουρνιά, του Νέδοντα κ.τ.λ. Αλλά τον προειδοποιώ ότι δεν θα ισχύσει το Γ.Π.Σ. δεν θα δώσουμε τη χαρά να μας καταστρέψει.
Προς ενημέρωση των κατοίκων των παραπάνω περιοχών τα σχέδια, τις μελέτες, τους χάρτες κ.τ.λ. αναγκάστηκα να πάω στον εισαγγελέα και να πάρω εισαγγελική παραγγελία για να υποχρεωθεί ο Δήμος να δώσει τα έγγραφα. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί ήτανε τέτοια η συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου.
Να χαίρεστε το Δήμαρχο
Στυλιανός Μάλαμας-Πρόεδρος του Ελαιοχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages