Οι στρατηγοί «τρώνε» τον Μπεγλίτη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι στρατηγοί «τρώνε» τον Μπεγλίτη

Οι στρατηγοί «τρώνε» τον Μπεγλίτη

Share This
Η «καρατόμηση» στην ηγεσία των Ενόπλεων Δυνάμεων φαίνεται πως αποτελεί την αιτία απομάκρυνσης του Πάνου Μπεγλίτη από το υπουργείο Αμύνης, που επιτακτικά ζητά η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να συναινέσει στην συγκρότηση του νέου υπουργικού συμβουλίου.
Ο Κορίνθιος υπουργός, από τους στενότερους φίλους του Γιώργου Παπανδρέου και υποστηρικτής του σε όλες τις αποφάσεις που βύθισαν την χώρα στην τεράστια ύφεση, δεν φαίνεται πως έχει την αποδοχή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οπότε η διετή περίπου συμμετοχή του στο υπουργικό συμβούλιο τερματίζεται κάπου εδώ. Η Νέα Δημοκρατία δεν συγχωρεί βέβαια στον υπουργό ότι εισηγήθηκε την αντικατάσταση των αρχηγών στις ένοπλες δυνάμεις, αν και δεν έχει περάσει απαρατήρητο από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το γεγονός ότι ο κ. Μπεγλίτης ήταν από τους λίγους υπουργούς που βγήκαν να υποστηρίξουν χωρίς κανένα δισταγμό, την απόφαση του Γ. Παπανδρέου για το δημοψήφισμα, που στάθηκε η αρχή του τέλους για τον τερματισμό της θητείας του απερχόμενου πρωθυπουργού σε αυτή την κυβέρνηση.
Ο κ. Μπεγλίτης ωστόσο, είναι από τα πρόσωπα που συγκεντρώνουν την οργή του κόσμου, καθώς προκάλεσε τους πολίτες με τις πρόσφατες απαξιωτικές του δηλώσεις, σχετικά με τους πολίτες που αντιδρούν στα κυβερνητικά μέτρα. Σίγουρα η Ν.Δ. δεν αναζητά να βρει πολιτικούς που δεν έχουν δεχθεί την επίθεση των πολιτών, ωστόσο, ο Κορίνθιος πολιτικός έχει στηρίξει όσο κανέναν τις ατυχείς επιλογές του κ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages