Αρχίζουν να βγάζουν τα συρματοπλέγματα από τον αυτοκινητοδρομο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αρχίζουν να βγάζουν τα συρματοπλέγματα από τον αυτοκινητοδρομο

Αρχίζουν να βγάζουν τα συρματοπλέγματα από τον αυτοκινητοδρομο

Share This
Επρεπε να βγούμε στα κεραμίδια , oλοι στην Μεσσηνια κόσμος και Μέσα Ενημερωσης για να καταλάβουν ότι δεν παίζουμε και η κοροιδια δεν πάει άλλο. Ετσι η κοινοπραξία αποφάσισε να ανοίξει σήμερα το μεσημέρι τον δρόμο στο αεροδρόμιο,να παραδώσει τον κόμβο και οι πολίτες της Νοτίου Μεσσηνίας να μην μπαίνουν στο Ασπρόχωμα καν στην πορεία προς και από Αθήνα. Ακόμη και προς το Νοσοκομείο Καλαματας συμφέρει χρονικά να πάνε από τον νέο δρόμο και να βγούν στο πράκτικερ.
Βεβαίως καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο Δημαρχος Καλαματας Παναγιώτης Νίκας που χθες ηταν σαφης όχι μόνο με τα τμήματα εντός του νομού, ταμικρά αυτά κομμάτια που ηταν έτοιμα εδώ και καιρόκαι δεν δινονταν στην κυκλοφορία αλλά και με την Τσακώνα. Σε ένα σαφέστατο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ο Δήμαρχος Καλαμάτας, αναφορικά με τις καθυστερήσεις στην παράδοση του έτοιμου δρόμου μέσω της παράκαμψης στο τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα ήταν ιδιαιτερα σκληρός και απείλησε ουσιαστικά οτι θα πάρει το νόμο στα χέρια του και θα ανοίξει το δρόμο. Ο Παναγιώτης Νίκας σημείωσε πως οι διαρκείς αναβολές περνούν και ως ευθύνες προς την πλευρά την δικαιοσύνης, ενώ τόνισε πως εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ”κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα υπάρχουν πόρτες να τον κλείνουν τον δρόμο”.
 Με τις εξελίξεις να αναμένονται και σε ότι έχει να κάνει με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο Πρόεδρος της ΠΕΔ, σημείωσε πως θα πρέπει να σταματήσει αυτό το σκηνικό της ταλαιπωρίας με την παλιά εθνική οδό. Ετσι συντομα θα πρέπει να δοθεί στην κυκλοφορία άλλως να εξετασθεί λεπτομερώς από το ελεγκτικό η συμβαση της Τσακώνας και οι τυχόν υπερβάσεις του έργου. Παραδόθηκε χθες επίσης στην κυκλοφορία η νέα σύνδεση του ανισόπεδου κόμβου Τσακώνας/Κυπαρισσίας με την εθνική οδό από/προς Πάτρα, Πύργο, Κυπαρισσία. Στο εξής οι μετακινούμενοι μέσω του αυτοκινητοδρόμου ή μέσω της Π.Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας από/προς Πάτρα, Πύργο, Κυπαρισσία, καθώς και από/προς όλους τους ενδιάμεσους προορισμούς, θα εξυπηρετούνται μόνο από την προαναφερθείσα νέα σύνδεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages