«Οι νέοι περιφερειάρχες θα ορίσουν τις επιτροπές για τις λαϊκές αγορές» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Οι νέοι περιφερειάρχες θα ορίσουν τις επιτροπές για τις λαϊκές αγορές»

«Οι νέοι περιφερειάρχες θα ορίσουν τις επιτροπές για τις λαϊκές αγορές»

Share This
Οι νέοι περιφερειάρχες θα ορίσουν τις τριμελείς επιτροπές για τις λαϊκές αγορές, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Ο κ. Γιακουμάτος είπε ότι θα καταθέσει τροπολογία με την οποία θα δίνεται παράταση έως τις 30 Οκτωβρίου για τη συγκρότηση από τις Περιφέρειες των τριμελών επιτροπών.Η Υπουργική Απόφαση ορίζει ότι πρέπει να έχουν οριστεί μέχρι τις 15 Αυγούστου από τις Περιφέρειες, όμως οι απερχόμενοι περιφερειάρχες, όπως είπε ο υφυπουργός, δεν θέλουν να δεσμεύσουν τους περιφερειάρχες που αναλαμβάνουν τον Σεπτέμβριο.
Επισημαίνεται ότι μέχρι τις 30 Οκτωβρίου θα λειτουργούν οι υφιστάμενες τριμελείς επιτροπές.Ο Γ. Γιακουμάτος τόνισε ότι δεν έχει υπάρξει συμφωνία με τους φορείς για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει ο διαχωρισμός εμπόρων και παραγωγών και ότι για το θέμα θα εκδοθεί διευκρινιστική εγκύκλιος, όπου θα ορίζονται τα κριτήρια και η μοριοδότηση, τα οποία ακόμη είναι υπό διαβούλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages