Μάγεψε η δημοτική σχολή Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μάγεψε η δημοτική σχολή Καλαμάτας

Μάγεψε η δημοτική σχολή Καλαμάτας

Share This
Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η φετινή καλοκαιρινή εκδήλωση της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας, με τίτλο: «Σαν εκδρομή» στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας, τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014, στις 9 το βράδυ. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δημοτικής Σχολής Χορούκαταχειροκροτήθηκαν από το κοινό της πόλης, που κατέκλεισε το αμφιθέατρο του Κάστρου.
Παρουσιάστηκαν 18 δροσερές χορογραφίες, με καλοκαιρινή διάθεση, ευφάνταστα κοστούμια και χαρούμενη μουσική. Σπουδαστές και σπουδάστριες με την επιδεξιότητά τους, την κίνηση, τη χάρη και την αισθητική τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ αναδείχθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο η πρόοδος, το επίπεδο και ο επαγγελματισμός τους.Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι συντελεστές της παράστασης:
ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Χρυσαλιφούρφουρο
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ Θώμη Σταμούλη
ΜΟΥΣΙΚΗ Λιλιπούπολη
ΤΜΗΜΑ Α'
ΧΟΡΕΨΑΝ
Αναστασιάδη Εφη, Αναστασοπούλου Πετρούλα, Γκότση Μαρία-Ελένη, Θάνου Σταυρούλα, Κόσσυβα Μαρίσα, Λαμπρινούδη Χαρά, Μελιγαλιώτη Μελίνα, Μπιζίμη Πένυ, Παναγοπούλου Σταυρούλα, Παπαδοπούλου Ιωάννα, Πολυχρονάκη Μελίνα, Σιφναίου Σοφία, Σταυροπούλου Αντωνία, Σφήκα Σπυριδούλα, Τζηκούλη Αίγλη, Τσόλκα Μαρίλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages