Στρατηγικής προτεραιότητας αποφάσεις για το μέλλον της Ένωσης Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στρατηγικής προτεραιότητας αποφάσεις για το μέλλον της Ένωσης Μεσσηνίας

Στρατηγικής προτεραιότητας αποφάσεις για το μέλλον της Ένωσης Μεσσηνίας

Share This
Σε δύο σημαντικές για το μέλλον και την βιωσιμότητα του Συνεταιρισμού κινήσεις προχώρησε η Ένωση Μεσσηνίας, στην προσπάθεια να αφήσει πίσω όλα όσα τα τελευταία χρόνια την οδήγησαν στην... απαξίωση. Με ανακοίνωσή της η Ένωση Μεσσηνίας αναφέρεται σε δύο κομβικής σημασίας συνεργασίες, σημειώνοντας τα εξής:
 "Ο συνεταιρισμός μετά από πολύμηνες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ήρθε σε τελική συμφωνία με δυο κορυφαίες εταιρείες τροφίμων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ελαιολάδου, της επιτραπέζιας ελιάς αλλά και των εσπεριδοειδών. Οι δυο εταιρείες δραστηριοποιούνται στην εμπορία, την τυποποίηση και την προώθηση στις αγορές πενήντα χωρών στα παραπάνω προϊόντα.Πρόκειται για την εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ,  με έδρα τη Κατερίνη για το λάδι και την ελιά και την εταιρεία AGRIFREDA με έδρα την Έδεσσα για τα εσπεριδοειδή.Οι δυο εταιρείες διαθέτουν μεγάλες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις τυποποίησης και συσκευασίας των προϊόντων τους, δίκτυα προώθησης τους στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό όπου δραστηριοποιούνται σε όλο το πλανήτη, με πωλήσεις που ξεπερνούν σε τζίρο τα 50 εκατ. Ευρώ.Η δραστηριοποίηση τους στη Μεσσηνία μέσω του συνεταιρισμού μας, αναβαθμίζει τη δραστηριότητα μας, δίνει διέξοδο στις αγορές για τα προϊόντα της Μεσσηνιακής γης, προσφέρει σιγουριά στους παραγωγούς για τις πληρωμές και βεβαιότητα για τη διάθεση των προϊόντων τους στο παρόν αλλά και στο μέλλον.
Ιστορικά οι δυο εταιρείες έχουν συνδεθεί με την αυθημερόν πληρωμή των παραγωγών και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που επιλέγηκαν ως συνομιλητές στην αρχή και μελλοντικοί συνεργάτες στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages