ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ

Share This
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως από την σημερινή - μετά από πάρα πολλά χρόνια ακολουθήθηκε αυτή - διαδικασία της αναπαράστασης του άγριου διπλού φονικού της Μάνης. Το πρώτο σημείο αναφοράς ήταν τα Αλτομυρά όπου λίγο έξω από το χωριό και σε ένα δύσβατο σημείο, έγινε η δολοφονία των Σγούρου και Κομμάτη από τους δύο 18χρονους. Εκεί μεταφέρθηκαν και οι δύο δράστες υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σήμερα το πρωί και με τους αστυνομικούς "κομπάρσους", με το μηχανάκι, το αγροτικό και οτιδήποτε είχε... χρησιμοποιηθεί στο έγκλημα να είναι εκεί, ζωντάνεψε... ξανά το φονικό που έχει συγκλονίσει όλη την επικράτεια.
Οι δύο δράστες περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα έγιναν με τους κυρίους Κούγια και Ράλλη, τους συνηγόρους υπεράσπισής τους, να τονίζουν πως επιβεβαιώθηκαν τα όσα είχαν πει στις αρχικές τους αναφορές και πως δεν εμπλέκεται τρίτο άτομο και πως η οδηγήθηκαν στην πράξη τους από τον φόβο. Εντελώς διαφορετική ήταν η τοποθέτηση του Π. Μαντούβαλου του δικηγόρου της οικογένειας Σγούρου ο οποίος και σημείωσε, όπως και ο αδελφός του θύματος Γιάννης, πως εμπλέκονται και άλλα άτομα είτε στην συγκάλυψη είτε γνώριζαν και πως αυτό καταδείχθηκε, όπως τόνισαν.
Η διαδικασία της αναπαράστασης ήταν πρωτόγνωρη και θα πρέπει να σημειωθεί πως όλα είχαν προβλεφθεί από τις αρχές με κάθε λεπτομέρεια... Δύο σωματώδεις αστυνομικοί στα ίδια κιλά έπαιξαν το ρόλο των θυμάτων, με τους δράστες να περιγράφουν τόσο ο καθένας μεμονωμένα όσο και στην συνέχεια και οι δύο μαζί, το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα πως έγινε λεπτό προς λεπτό το άγριο έγκλημα. Μέχρι και σάκοι με άμμο είχαν μεταφερθεί όπως σας παρουσιάζουμε οι οποίοι και από τους δράστες στο δεύτερο σημείο έξω από τον Κάμπο έπαιξαν το ρόλο των δύο δολοφονηθέντων που πετάχθηκαν με κυνικό τρόπο κάτω από το γεφύρι.

Still1031_00000.jpgStill1031_00002.jpgStill1031_00003.jpgStill1031_00004.jpgStill1031_00005.jpgStill1031_00006.jpgStill1031_00007.jpgStill1031_00008.jpgStill1031_00009.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages