ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Share This
Εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία σχετικά με παρατηρούμενες ρευματοκλοπές σε διάφορα σημεία του Δήμου Καλαμάτας και ιδιαίτερα στην Αγία Τριάδα, στο σημείο όπου βρίσκεται μη νόμιμος οικισμός αθιγγάνων, απέστειλε ο Δήμαρχος προς τον ΔΕΔΔΗΕ. 

Μεταξύ άλλων, στο εξώδικο αναφέρονται τα εξής:

«Το παραπάνω φαινόμενο είναι εξαιρετικά έντονο ιδίως στην περιοχή Αγίας Τριάδας της πόλης της Καλαμάτας, στο σημείο όπου υφίσταται μη νόμιμος οικισμός αθιγγάνων, αποτελούμενος από πρόχειρα παραπήγματα, τα οποία έχουν ήδη χαρακτηριστεί με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοικήσεως Δ.Ε.Π.Ι.Ν. ως αυθαίρετα και κατεδαφιστέα και τα οποία φέρονται να ηλεκτροδοτούνται με μη νόμιμες «αυτοσχέδιες» συνδέσεις με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Οι παραπάνω μη νόμιμες συνδέσεις - ρευματοκλοπές είναι αυτονόητο ότι δεν πληρούν τις απαιτούμενες τεχνικές προϋποθέσεις, ούτε φυσικά τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται από τις παράνομες αυτές επεμβάσεις στο δίκτυο της ΔΕΗ μεγάλος κίνδυνος. Σημειώνεται ότι εξαιτίας του κινδύνου αυτού εργαζόμενοι του τομέα Καθαριότητας του Δήμου αρνούνται να συλλέξουν απορρίμματα από την ευρύτερη περιοχή αφού επανειλημμένως έχουν ανευρεθεί καλώδια ρευματοκλοπής επί του εδάφους».

Ο Δήμαρχος ζητεί την άμεση εκ μέρους του ΔΕΔΔΗΕ «διενέργεια σχετικών ελέγχων, για τη διακοπή των παράνομων συνδέσεων και για την άρση της επικινδυνότητας των σχετικών μη νόμιμων επεμβάσεων στο δίκτυο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages