ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ

ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ

Share This
Τα Βίκος Street Relays ξεκινούν το 2015 την περιήγησή τους στην Ελλάδα από την παραλία της Καλαμάτας την Κυριακή 1 Μαρτίου. Και όπως τόνισε στην παρουσίαση των πρώτων σκυταλοδρομιών τρεξίματος για το 2015 ο συντονιστής της εκδήλωσηςΝίκος Τσώνης: "είναι ένα αθλητικό γεγονός που ενώνει την πόλη και που αγκάλιασε και στηρίζει σύσσωμος ο επιχειρηματικός - και όχι μόνο - κόσμος".
Με τα Καλαμάτα Βίκος Relays που τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στον αθλητικό τουρισμό και αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που με απόλυτη αρμονία τόνισαν όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς και οι ξενοδόχοι της περιοχής που παίρνουν πρώτοι την σκυτάλη.
Ο Διευθυντής του EliteCityResort, Νίκος Μαλαπέτσας τόνι σε την ενότητα που υπάρχει σε επιχειρηματικό επίπεδο για να στηριχθούν οι αγώνες: “Θέλουμε να είμαστε αρωγοί σε τέτοια αθλητικά γεγονότα στην πόλη μας, για έτσι μπορεί να τονωθεί η αγορά της Καλαμάτας. Στόχος και ευχή μας είναι να γίνουν θεσμός τα Βίκος Relays στην πόλη. Για πρώτη φορά όλοι οι ξενοδόχοι είμαστε ενωμένοι σε αυτόν τον σκοπό”, σχολίασε.
Ο Πρόεδρος του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας, Κώστας Ανδριανόπουλοςυποστήριξε πως “ως ξενοδοχοϋπάλληλοι έχουμε την διάθεση να στηρίξουμε αυτό το πρωτότυπο αθλητικό γεγονός εθελοντικά. Η διεξαγωγή αυτού του αγώνα στην Καλαμάτα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα παντού, γιατί η Μεσσηνία είχε ανέκαθεν αθλητικό προσανατολισμό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages