ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Για μιαν ακόμη φορά τα παιδιά του ειδικού σχολείου της Καλαμάτας συγκίνησαν και εντυπωσίασαν με την δύ ναμη και την δημιουργικότητά τους. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου συμμετείχαν σε ένα θεατρικό και μουσικό δρώμενο με την παιδική λογοτεχνία και παιχνίδια στο επίκεντρο. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί για μια ακόμη φορά η σημαντική συνεισφορά των εθελοντών.
Still0402_00002.jpg
Στις 2 Απριλίου, ημέρα γέννησης του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Με αφορμή τον εορτασμό, το ΕIΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, με την βοήθεια της Εθελοντικής Ομάδας Αφήγησης και Δραματοποίησης «ΑΡΣΙΝΟΟΣ»,  και με την ευγενική συνεργασία της  ΛΑΪΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, οργάνωσαν ένα θεατρικό δρώμενο  για τα παιδιά της πόλης και για όσους αισθάνονται παιδιά,  με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ο ΄Αντερσεν μικρός» στο χώρο της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (Πνευματικό Κέντρο) στην οδό Αριστομένους. 
Still0402_00005.jpg
 Τα παιδιά είχαν μια ωραία αφορμή , να παρακολουθήσουν το θεατρικό και μουσικό δρώμενο από τα παιδιά με Ειδικά Προτερήματα του Ειδικού Σχολείου,  να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια, να μάθουν περισσότερα για το παιδικό βιβλίο, να διαβάσουν κάποια απ΄ αυτά, να ζωγραφίσουν μια αφίσα για την αξία των βιβλίων και της ανάγνωσης και τέλος να ενθαρρυνθούν στη συνεργασία για την ανάπτυξη και διάδοση της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages