ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΟΥ ΡΙΒΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΟΥ ΡΙΒΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΟΥ ΡΙΒΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This
Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει στη δράση και ερμηνεύει ένα τιμωρό του εγκήματος της Ελληνικής μαφίας και των πολιτικών με σκηνές μάλιστα από την Μεσσηνία καθώς γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Καλμάτας.
 Ο γνωστός ηθοποιός ερμηνεύει έναν πρώην εκτελεστή που έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια να αποτραβηχτεί και να ζήσει μια ήσυχη ζωή. Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν ο Ιωσήφ Ταράσοφ θα κλέψει το αυτοκίνητό του και σκοτώσει το σκυλί που του χάρισε η γυναίκα του, πριν πεθάνει. Ο Γουίκ κατευθύνεται στην Αθήνα για να πάρει εκδίκηση. Εκεί θα ανακαλύψει όμως ότι ο πατέρας του  είναι ο αρχηγός της ελληνικής μαφίας, ο οποίος θα τον επικηρύξει. Ένας παλιός συνάδελφος, ο Μάρκους που υποδύεται ο Γουίλιαμ Νταφόε θα σπεύσει να κυνηγήσει τον Κιάνου Ριβς και να πάρει τα λεφτά της επικήρυξης με μια διαδρομή και στην Κλαμάτα. Έτσι θα ξεκινήσει η αιματοχυσία. «Μου αρέσει η δράση, ειδικά όταν συνδέεται με έναν ήρωα και μια συγκεκριμένη ιστορία. Η ταινία έχει γίνει με έναν μοναδικό, πολύ φρέσκο τρόπο. Οι σκηνοθέτες είχαν πραγματικά σχεδιάσει λεπτομερώς τη δράση. Ήθελαν να κάνουν μεγάλης διάρκειας πλάνα, όχι πολλά κοψίματα, ώστε να βλέπεις τη σκηνή να συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου και να εντυπωσιάζεσαι. Να αναρωτιέσαι αν πραγματικά είδες όλο αυτό να συμβαίνει» δήλωσε ο Ριβς. Σκηνοθέτες αυτής της παραγωγής είναι ο Ντέιβιντ Λιτς και ο Τσαντ Σταχέλσκι, ο οποίος αντικαθιστούσε στις δύσκολες σκηνές του Matrix τον Κιάνου Ριβς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages