ΣΤΟ Γ.Γ. ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΟ Γ.Γ. ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΟ Γ.Γ. ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Share This
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γεώργιος Μπέζος στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας με τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ Νικόλαο Μαντζούφα. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διερεύνηση της δυνατότητας χρηματοδότησης της προσθήκης ορόφου 1.000 τ.μ πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας όπως άλλωστε έχει δρομολογηθεί μελετητικά, μέσω του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου των συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Σημειώνεται ότι η μελέτη για την προσθήκη του ορόφου έχει ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες παίρνει την έγκριση από τον Υπουργό Υγείας.
Υπενθυμίζεται ότι το κόστος της μελέτης αποτελεί δωρεά της οικογένειας του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου. Ταυτόχρονα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γεώργιος Μπέζος έθεσε στο Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ κο Ν.Μαντζούφα και την αναγκαιότητα αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας τόσο της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας όσο και της Κυπαρισσίας. Έτσι λοιπόν τέθηκε το θέμα της αξιοποίησης του σανατορίου ΙΘΩΜΗ στη περιοχή της Βυτίνας που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Νοσοκομείου Καλαμάτας όσο και του κληροδοτήματος Γεωργίου Αλεξόπουλου στο εμπορικό κέντρο της Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages