6 NEEΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

6 NEEΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

6 NEEΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This
Έξι συλλήψεις έγιναν από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Μεσσηνίας στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε όλη την Πελοπόννησο. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι και στους 5 νομούς σε 1.004 άτομα, εκ των οποίων 771 ήταν ημεδαποί και 233 αλλοδαποί, καθώς και σε 687 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 125 άτομα, από τα οποία 79 ήταν ημεδαποί και 46 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 42 άτομα. Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:
 -Ένας αλλοδαπός για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, καθώς κατείχε λαθραίο καπνό -Δύο ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
-Τρεις αλλοδαποί για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Επίσης, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας περίπτωση κλοπής ποδηλάτου, στις 3 Αυγούστου, στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου για κλοπή. Τέλος, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν 366 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκε και ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους 369 γραμμαρίων, στη Μεσσηνία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο εισαγγελείς. Επίσης, χθες συνελήφθη στη Λάμπαινα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 32χρονος, γιατί κατείχε μεθαδόνη βάρους 261 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages