ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΙΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΕ 500 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΙΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΕ 500 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΙΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΕ 500 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Share This
Για τα προνοιακά θέματα του Δήμου Καλαμάτας γνωστοποιούνται τα εξής:
1. Δημοτικό Εστιατόριο: υποστηρίζονται καθημερινά 66 συνάνθρωποί μας, με αξιολόγηση από τη Διεύθυνση Πρόνοιας. Τα πλεονάσματα από τη σίτιση του Μουσικού Σχολείου μεταφέρονται στο Δημοτικό Εστιατόριο και διατίθενται σε συμπολίτες που τα έχουν ανάγκη.
2. Δεκατιανό σε μαθητές: από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 ξεκινά η διανομή δεκατιανού σε πεντακόσιους μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της πόλης και του Δήμου, τους οποίους επιλέγουν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Το σχετικό κόστος πληρώνεται από το Δημοτικό Προϋπολογισμό.
3. Δημοτικό Παντοπωλείο: κρίθηκε αναγκαία η λειτουργία του για όσο διάστημα συνεχίζεται η οικονομική κρίση. Θα ανοίγει τακτικά, συγκεκριμένες ημέρες κάθε μήνα και θα διανέμει ρούχα και τρόφιμα, κατά την εισήγηση της Διεύθυνσης Πρόνοιας. 4. Δημοτικό Ιατρείο και Δημοτικό Φαρμακείο: θα συνεχίσουν να λειτουργούν με στελέχωση από ειδικό επιστημονικό προσωπικό και με προσφορά δωρεάν υπηρεσιών και φαρμάκων. Οι συγκεκριμένες Δομές θα μεταφερθούν, σε 5 μήνες περίπου, στο συγκρότημα του νέου Δημαρχείου (ισόγειο του κτηρίου της πρώην Καρδιολογικής Κλινικής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages