Μικτή Παίδων Μεσσηνίας με Νίκη με 1-0 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μικτή Παίδων Μεσσηνίας με Νίκη με 1-0

Μικτή Παίδων Μεσσηνίας με Νίκη με 1-0

Share This
Στο νοκ άουτ αγώνα που έγινε λοιπόν στο Αργος η ομάδα του Ηλία Μαστορέα επικράτησε με 1-0 της παραδοσιακά δυνατής ΕΠΣ Αθηνών, χάρις σε γκολ του Κωστέα στο 79' και θα αντιμετωπίσουν στους "4" την επίσης δυνατή ΕΠΣ Μακεδονίας και ο νοκ άουτ αγώνας θα γίνει στη Λαμία. Τρελά πανηγύρια παικτών, του προπονητή Ηλία Μαστορέα και των διοικούντων της ΕΠΣΜ, προεξάρχοντος του προέδρου Λεωνίδα Οικονομίδη, που όλοι τους βρέθηκαν βέβαια σήμερα στο ΔΑΚ Άργους.
Μεγάλη νίκη - πρόκριση 1-0 για τους παίδες της Μεσσηνίας στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας! Το "χρυσό" γκολ ο Κωστέας ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης, ενώ 59' Ο Τσιόκρης σε φάουλ έδωσε πάσα σε Αυγερινό που με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι για τους "Αθηναίους". Στο ΔΑΚ Αργους το "παρών" ο σκάουτερ του ΠΑΟΚ Γιάννης Αντωνόπουλος Να αναφέρουμε επίσης πως σην αποστολή της ΕΠΣ Αθηνών ήταν και ο Παναγιώτης Γεωργέας, που είναι γιος του Μεσσήνιου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της "Μαύρης Θύελλας" Νίκου Γεωργέα Διαιτητής ήταν ο Βεργέτης και βοηθοί οι Τσούκας και Σταματόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας, άριστοι όλοι τους.
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καραχάλιος, Αρβανίτης, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Καλύβας, Σαούτης, Παπανικολόπουλος (23' λ.τ. Ρουμελιώτης , 79' Θεοδωρόπουλος), Κοσμόπουλος, Κωστέας, Σαρδέλης (79' Κοτσιλιέρης), Αλεξανδρόπουλος. Στον πάγκο οι Ρουμελιώτης, Κακαλέτρης, Κοτσιλιέρης, Αντωνόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος και Σκοπέτος.
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: Νικολακόπουλος, Χρονακόπουλος, Αυγερινός, Χριστοφιλόπουλος, Ζαννής, Ζούγρας, Οικονόμου, Τσιόκρης, Λάμπρου, Χριστόπουλος, Αρσενίου (64' Μυλωνίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages