ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Share This
Σταδιακά άρχισε να αδειάζει ο χώρος υποδοχής που διαμορφώθηκε στο διοικητήριο της Μεσσηνίας, χώροςπου βρέθηκε μετά τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΠΕ Μεσσηνίας. Σήμερα η φιλοξενία των 85 μεταναστών και προσφύγων που περνούν τη δική τους περιπέτεια περιελάμβανε τη μετάβασή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση και τις απαραίτητες διαδικασίες που θα έπρεπε να εξελιχθούν. Συγκινητική να σημειωθεί πως είναι και η προσφορά εθελοντών, φορέων και απλών πολιτών σε είδη πρώτης ανάγκης.
 (ΝΕΟΤΕΡΟ) Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομία και με δεδομένη και την υγειονομική φροντίδα που κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη να υπάρξει τις επόμενες ώρες στο θέμα πλέον εμπλέκεται και ο δήμος Καλαμάτας που θα αναλάβει από σήμερα το θέμα της φιλοξενίας, με τον χώρο που επελέγει να είναι αυτός στις κατασκηνώσεις του Ταϋγέτου στην Αγ. Μαρίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages