Καλαμάτα το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς

Καλαμάτα το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς

Share This
Την Παρασκευή 7 Απριλίου ξεκινάει το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου& Ελιάς στην Καλαμάτα που θα διαρκέσει τρεις ημέρες ως την Κυριακή 9 Απριλίου και περιλαμβάνει: Έκθεση προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών, Συνέδριο, Σεμινάρια καθώς τον γνωστό πλέον,Διαγωνισμό ποιότητας Ελαιολάδου KALAMATA INTERNATIONAL OLIVE OIL AWARDS “PANELAION” 2017. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία μέρα, Κυριακή 9 Απριλίου.
 Αναλυτικά η θεματολογία διαμορφώνεται ως εξής:
 Σεμινάριο 1 – «Αντιμετώπιση των νέων προβλημάτων φυτοπροστασίας από δάκο και μυκητολογικές ασθένειες – ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών» Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αντιμετώπιση των πρόσφατων ασθενειών Κυριακή 9 Απριλίου, ώρα 11.00 -13.00 Εισηγητές: Γεωπόνοι από την ΔΑΟΚ Καλαμάτας Απευθύνεται σε ελαιοκαλλιεργητές.
 Σεμινάριο 2 – «Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης – Δήλωσης ΟΣΔΕ 2017» Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του νέου τρόπου υποβολής δηλώσεων ενιαίας ενίσχυσης που μπορεί να γίνεται και από τους ίδιους τους παραγωγούς.
 Κυριακή 9 Απριλίου, ώρα 16.00 -18.00 Εισηγητές: Στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ Απευθύνεται σε όλους τους καλλιεργητές και κτηνοτρόφους Εργαστήριο 3 - OLIVEBAR - ανοιχτή γευσιγνωσία ελαιολάδου Ανοιχτή γευσιγνωσία ελαιολάδου για την εξοικείωση του κοινού με τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά διαφορετικών κατηγοριών ελαιολάδων όπως και τη διάκριση μειονεκτημάτων.
 Κυριακή 9 Απριλίου, ώρα 16.00 -18.00 Εισηγητές :ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΙΑΣ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους Η είσοδος στο Φεστιβάλ όπως και η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής στα σεμινάρια θα βρείτε στο siteτου Φεστιβάλ είναι www.kalamata-olivefestival.gr ή μπορείτε να ζητήσετε στο email: info@anelixi.net.gr και στο τηλ. 2721062151

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages