ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΦΟΣΔΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΦΟΣΔΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΦΟΣΔΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Share This
Καυτό το σκηνικό με φόντο τη διαχείριση των απορριμμάτων και με βάση τα όσα προέκυψαν ως αντιδράσεις μετά και την επερώτηση των βουλευτών της ΝΔ. Στο αρχικό… σάστισμα υπήρξε σειρά παρεμβάσεων από την πλευρά της Περιφέρειας και «γαλάζιων» στελεχών. Ωστόσο, το σημείο κλειδί είναι η στάση του πρώτου βαθμού, με κορυφαία αυτοδιοικητικά στελέχη να χαρακτηρίζουν ως… αντίφαση την επερώτηση και να δείχνουν ως μόνη λύση το ΣΔΙΤ. Μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, παρουσιάζει η θέση των δημάρχων με την τοποθέτηση του Παναγιώτη Νίκα να είναι καταλυτική και κατηγορηματική σε κάθε κατεύθυνση.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρει πως η επερώτηση των βουλευτών αποτελεί μια αντίφαση, δεν λύνει το πρόβλημα και πως η μόνη άμεση λύση είναι το έργο ΣΔΙΤ. https://www.youtube.com/watch?v=z8X-tBRme8M
Στην κατεύθυνση του ΣΔΙΤ και οι δηλώσεις από την πλευρά των δημάρχων Πύλου Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, οι οποίοι μίλησαν για μονόδρομο στη λύση του ΣΔΙΤ με το ΦΟΔΣΑ να προχωρά τη προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages