ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Share This
Στο επίκεντρο βρίσκεται η υπόθεση που έχει να κάνει με την διαχείριση των απορριμμάτων, με φόντο φυσικά τα όσα συμβαίνουν και με πολιτική… απόχρωση μετά και την επίκαιρη επερώτηση των βουλευτών της ΝΔ. Η έντονη κριτική που ασκείται σε αυτήν με βολές σε κυβέρνηση αλλά και σε Περιφέρεια, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Σειρά πήραν σήμερα νέες ανακοινώσεις από τον Πέτρο Τατούλη ο οποίος και σε δήλωσή του βάλλει κατά των 10 βουλευτών, αλλά και της Νέας Πελοποννήσου με γαλάζια στελέχη του κορμού της παράταξης του Περιφερειάρχη να τοποθετούνται εκφράζοντας την έκπληξη και απορία τους για το γεγονός πως με την όλη αυτή διάσταση που έχει πάρει το εν λόγω θέμα δημιουργούνται αντιφατικές τάσεις στην παράταξη της ΝΔ. Δήλωση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου «Θα έπρεπε να απολογούνται οι Βουλευτές στους πολίτες για τις επιπτώσεις των πράξεών τους»
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επερώτηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Τολμούν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές, που δήθεν νοιάζονται για τη λύση του προβλήματος, να μιλούν για καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ; Αυτοί είναι οι κύρια υπεύθυνοι για την ψήφιση του άρθρου 23 του πολυνομοσχεδίου Ν. 4386/2016, με το οποίο δεν αλλάζει ο φορέας υλοποίησης του έργου, όπως λανθασμένα πιστεύουν, αλλά δημιουργείται πρόβλημα στη δανειοδότηση του έργου από τις τράπεζες. Αυτοί ήταν που παρότρυναν τους Βουλευτές του Σύριζα, με τους οποίους συνέπλευσαν, αντικρούοντας απ’ τη μια τον ίδιο τους τον εαυτό, δημιουργώντας απ’ την άλλη το πρόβλημα καθυστέρησης στη λύση του προβλήματος των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο. Άραγε γνωρίζουν τι ψηφίζουν; Θα έπρεπε ήδη να απολογούνται στους Πελοποννήσιους πολίτες για τις επιπτώσεις των πράξεών τους».
 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο της επίκαιρης ερώτησης των βουλευτών της ΝΔ με θέμα "Άλυτο το πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο". Από την ανάγνωση της ερώτησης, διαπιστώνεται η έλλειψη εμπεριστατωμένης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης των βουλευτών, αφού δεν επέδειξαν κανένα ενδιαφέρον να ενημερωθούν για την πορεία του έργου ΣΔΙΤ που σήμερα καταγγέλλουν.
Η κίνηση αυτή, όχι μόνο δεν προτείνει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά δημιουργεί αντιφατικές τάσεις στην παράταξη της ΝΔ, σε μια περίοδο που όλοι εμείς αγωνιζόμαστε για την μέγιστη δυνατή της συσπείρωση. Εμείς θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να ενεργούμε με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών, διαφυλάττοντας παράλληλα την προσωπική μας αξιοπιστία. Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ´´Νέας Πελοποννήσου" -μέλη της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages