ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ με υποψηφιότητες σε ταβέρνες της Μεσσηνίας! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ με υποψηφιότητες σε ταβέρνες της Μεσσηνίας!

ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ με υποψηφιότητες σε ταβέρνες της Μεσσηνίας!

Share This
ΠΟΣΟ μπορεί να αποτιμηθεί η πολιτική ζωή της Μεσσηνίας όταν διανέμονται καρέκλες υποψηφιοτήτων από τους γαλάζιους..παντογνώστες; Ιδίως την στιγμή που οι οπαδοί της Ν.Δ. στην Μεσσηνία αποφεύγουν να χαιρετούν κομματάρχες ή μικροκομματικά συμφέροντα του παρελθόντος; 
Σε ταβέρνες οι πρώτες συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με πολιτικούς φίλους του. Αυτή την φορά η αποκάλυψη για τον νυν βουλευτή Μεσσηνίας έγινε από τον δήμαρχο Πύλου – Νέστορος. Βέβαια ο κ. Σαμαράς είναι άφαντος εδώ και χρόνια από την πραγματική εικόνα του Νομού και τα προβλήματα των πολιτών.
 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ταβέρνα της Μεθώνης και αποτελεί την πρώτη από μια σειρά επαφών που θα έχει το γαλάζιο στέλεχος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μεσσηνία, κατά τη διάρκεια των θερινών του διακοπών. Το θέμα σχολιάστηκε μάλιστα έντονα στα κοινωνικά δίκτυα όπως και σε ιστοσελίδες εκτιμώντας ότι επικρατεί πρεμούρα των πολιτικών ταγών του Νομού καθώς είναι γνωστό ότι πλησιάζουν αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές. Η ανάρτηση του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, άναψε φωτιές καθώς έγραψε ότι«Συνάντηση στη Μεθώνη που σηματοδοτεί πολλά…» έγραψε ο κ. Καφαντάρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποκαλύπτοντας ότι άλλοι αποφασίζουν για το τι επιθυμούν οι Μεσσήνιοι!
Τα ονόματα και ποιοι είναι εκτός πραγματικότητας 
Η κουβέντα λέγεται ότι αφορούσε γνωστό που εκτός απροόπτου θα είναι υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, αλλά έπεσε στο τραπέζι και το θέμα με το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, αλλά και για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη. Η ωμή παρέμβαση τα γαλάζια δεδομένα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, αρκετά στελέχη του κόμματος αναφέρουν ότι δεν τιμά τον Αντώνη Σαμαρά να τον εμφανίζουν ως «κομματάρχη της ταβέρνας» όπως έγραψε το messiniapres και προσθέτουν ότι τέτοιες συναντήσεις το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της εσωστρέφειας της ΝΔ στη Μεσσηνία! Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages