Κάλεσμα του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας για την εργατική πρωτομαγιά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κάλεσμα του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας για την εργατική πρωτομαγιά

Κάλεσμα του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας για την εργατική πρωτομαγιά

Share This
Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας κάλεσε και φέτος όλους τους Μεσσήνιους να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας την Τετάρτη, 1η Μάη στις 10.30 Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Στο κάλεσμα του ο πρόεδρος Δημήτρης Φαββατάς αναφέρει: «Συνάδελφοι εργαζόμενοι του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, αγρότες, άνεργοι!
Η 1η Μάη είναι η μέρα των εργαζόμενων όλου του κόσμου, είναι η μέρα που το παγκόσμιο εργατικό κίνημα θυμάται και τιμά τους αγώνες των εργατών όλου του κόσμου.Είναι όμως και η ημέρα που εμείς οι σημερινοί εργαζόμενοι καλούμαστε να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τους αγώνες για μια κοινωνία με εργασία για όλους, με ισότητα και δικαιοσύνη. Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας καλεί και φέτος όλους τους Μεσσήνιους να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας την Τετάρτη, 1η Μάη στις 10.30 Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Εργασιακά δικαιώματα, που κατακτήθηκαν με αίμα και αγώνες από τους αγωνιστές εργαζόμενους απειλούνται, και μπροστά σε αυτή την απειλή οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας, για να προστατεύσουμε το οκτάωρο, την κοινωνική ασφάλιση, την προστασία της μητρότητας, την κανονική άδεια, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίες και τη δωρεάν πρόσβαση όλων των πολιτών στα κοινωνικά αγαθά της υγείας, της παιδείας και της πρόνοιας.
 Ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς πρέπει να αποτελέσει την απαρχή για την ανατροπή αυτών των αντιλαϊκών πολιτικών. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν αγωνιστικό και βροντερό παρόν στο κάλεσμα των συνδικάτων. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΙΣ 10.30 ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages