Απαλλοτρίωση 50 στρεμμάτων για την επέκταση του αεροδρομίου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απαλλοτρίωση 50 στρεμμάτων για την επέκταση του αεροδρομίου Καλαμάτας

Απαλλοτρίωση 50 στρεμμάτων για την επέκταση του αεροδρομίου Καλαμάτας

Share This
Έφθασε στο Δήμο Καλαμάτας ανακοίνωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, την οποίαν κατ’ εντολήν υπογράφει ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κωνσταντίνος Λιντζεράκος. Με αυτήν γνωστοποιείται ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προτίθεται να προβεί στην κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης έκτασης 50.000 τετραγωνικών μέτρων περίπου, που βρίσκεται σε γειτνίαση με το χώρο του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.
 Σκοπός της απαλλοτρίωσης είναι η επέκταση των χώρων στάθμευσης αεροσκαφών, του κτηρίου του αεροσταθμού και του περιβάλλοντος χώρου αυτού, η μετακίνηση του πάρκου καυσίμων και η ανάπτυξη βοηθητικών και λοιπών ζωτικών εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων. Παρατίθεται σχετικό σχεδιάγραμμα, στο οποίο η υπό απαλλοτρίωση έκταση απεικονίζεται με τα στοιχεία Α Β Γ Δ Α, βορείως του χώρου του αεροσταθμού. Ο Δήμος Καλαμάτας θα προβεί σε ανάρτηση της ανακοίνωσης όπως ορίζει ο νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages