Απίστευτο- Τυμβωρύχοι βούτηκαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απίστευτο- Τυμβωρύχοι βούτηκαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό στην Καλαμάτα

Απίστευτο- Τυμβωρύχοι βούτηκαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό στην Καλαμάτα

Share This

 


Σοκ προκαλεί μια είδηση που έρχεται από την Καλαμάτα, καθώς τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό.

Τα δυο απίστευτα συμβάντα έλαβαν χώρα στο κοιμητήριο Καλαμάτας, όπου μια γυναίκα περί τα μέσα Ιουνίου εκίνησε τη διαδικασία εκταφής της θανούσης μητέρας της διαπιστώνοντας με τρόμο πως άγνωστοι είχαν κλέψει τα χρυσά της δόντια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής liveNews.

Το συμβάν όμως δεν τελείωσε εκεί. Ημέρες αργότερα όταν η γυναίκα πήγε ξανά στο κοιμητήριο για να προχωρήσει στην τοποθέτηση των οστών σε οστεοφυλάκιο, διαπίστωσε πως είχε κάνει «φτερά» και η μεταλλική βαλβίδα της καρδιάς της θανούσης, την οποία η ίδια είχε κατά την προ ημερών εκταφή της σορού.Η αποσβολωμένη γυναίκα προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας, όπου κατήγγειλε τα δυο αυτά συμβάντα και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για περιύβριση νεκρού, από το οποίο η υπόθεση ερευνάται.

Από το κοιμητήριο και οι δημοτικές αρχές δεν μπορούσαν να απαντήσουν κάτι στην κόρη της θανούσης, καθώς είναι περιστατικό το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages