Ένας ανήλικος με τον πατέρα του είχαν ρόλους «εισπράκτορα» σε περιστατικό απάτης στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ένας ανήλικος με τον πατέρα του είχαν ρόλους «εισπράκτορα» σε περιστατικό απάτης στη Μεσσηνία

Ένας ανήλικος με τον πατέρα του είχαν ρόλους «εισπράκτορα» σε περιστατικό απάτης στη Μεσσηνία

Share This

 


Ένας ανήλικος Ρομά μαζί με τον πατέρα του είχαν ρόλους «εισπράκτορα» σε ένα ακόμη περιστατικό απάτης που εξιχνιάστηκε στη Μεσσηνία με θύμα έναν ηλικιωμένο, ο οποίος τους κατέβαλε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, δήθεν για να μεταφερθεί η… σορός του θύματος τροχαίου που είχε προκαλέσει το παιδί του!

Με τον ηλικιωμένο που κατοικεί στον οικισμό Λογγά του Δήμου Μεσσήνης, επικοινώνησε τηλεφωνικά μια γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι ιδιοκτήτρια γραφείου τελετών, του είπε ότι το παιδί του είχε προκαλέσει θανατηφόρο δυστύχημα και του ζήτησε να πληρώσει 10.000 ευρώ για την μεταφορά του νεκρού στην πατρίδα του.

Ο ηλικιωμένος πείστηκε και η άγνωστη έστειλε στο σπίτι του τους δύο Ρομά ηλικίας 45 και 15 χρόνων, στους όποιους παρέδωσε το ποσό. Όμως, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε η απάτη και ενημέρωσε την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν άμεσα τους «εισπράκτορες».

Ο 45χρονος εντοπίστηκε στη Μεσσήνη όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, όμως τα χρήματα που παρέλαβε δεν βρέθηκαν στην κατοχή του και οι αναζητήσεις συνεχίζονται για την σύλληψη του ανήλικου γιου του και της άγνωστης συνεργού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages