Από θαύμα σώθηκε η Μεταμόρφωση που θα καιγόταν... - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Από θαύμα σώθηκε η Μεταμόρφωση που θα καιγόταν...

Από θαύμα σώθηκε η Μεταμόρφωση που θα καιγόταν...

Share This
Πυρκαγιά σε δασική έκταση βρίσκεται σε εξέλιξη στη Μεταμόρφωση Πύλου, στη Μεσσηνία. Οι “συνήθεις υποπτες” περιοχές δεν φαίνεται να ησυχάζουν και έτσι η Μεταμόρφωση κάθε λίγες μέρες έχει φωτιές. Με τα ερωτηματικά βεβαίως να έχουν να κάνουν με τους δράστες καθώς είναι πασιφανές ότι εμπρηστές εχουν αναλάβει εργολαβικά την περιοχή.
Πληρώνει φυσικά τον κούκο αηδόνι το Ελληνικό Κράτος τον κάθε ψυχάκια καθώς στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα,17 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο ενώ η φωτιά είναι δίπλα στα σπίτια του χωριού.
Με την συνδρομή τεσσάρων πυροσβεστικών αεροπλάνων τα οποία με απανωτές ρίψεις νερού στις φλόγες, οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις κατόρθωσαν και έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στις παρυφές της Μεταμόρφωσης και έφθασε μέχρι τις αυλές των σπιτιών .
Βέβαια το ΕΡΩΤΗΜΑ παραμένει ΕΝΑ γιατί επί ….15 χρόνια με δεκάδες εμπρησμούς στο συγκεκριμένο χωριό δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες ή ο δράστης που έχει σπείρει και συνεχίζει να σπέρνει τον πύρινο όλεθρο στην Περιοχή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages