Νοσοκομείο Καλαμάτας: Επεκτείνονται τα Επείγοντα χωρίς επιπλέον προσωπικό - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Επεκτείνονται τα Επείγοντα χωρίς επιπλέον προσωπικό

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Επεκτείνονται τα Επείγοντα χωρίς επιπλέον προσωπικό

Share This

Σε λίγες ημέρες, την εβδομάδα του Πάσχα, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, παραδίδεται το υποέργο της επέκτασης του Τμή
ματος Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έργο εξαιρετικά σημαντικό, αν και προβληματίζει το πόσο θα αποδώσει η αύξηση των κλινών στα Επείγοντα χωρίς την αύξηση του προσωπικού του Τμήματος… Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε συγκεκριμένα: “Την επόμενη εβδομάδα, του Πάσχα, παραδίδεται το έργο επέκτασης και αναδιαρρύθμισης στο ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) του Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. 
 Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του με προϋπολογισμό 3.786.367,38 ευρώ έργου προσθηκών και αναδιαρρυθμίσεων στη νοσηλευτική μονάδα Καλαμάτας, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020, ενώ επιβλέπεται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Μεσσηνίας. Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω έργο περιλαμβάνεται και η προσθήκη ορόφου στο ισόγειο κτήριο της ψυχιατρικής κλινικής, οι εργασίες για την οποία εξελίσσονται με εξαιρετικούς ρυθμούς. Ας σημειωθεί, τέλος, ότι μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παραδώσει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και ένα ενδοσκόπιο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages