Τρίπολη – Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εκτροπή κυκλοφορίας στην Τσακώνα - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Τρίπολη – Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εκτροπή κυκλοφορίας στην Τσακώνα

Τρίπολη – Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εκτροπή κυκλοφορίας στην Τσακώνα

Share This

 


Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 210,0 (Ανισόπεδος Κόμβος Τσακώνας) και 198,3 (Ανισόπεδος Κόμβος Παραδεισίων).

Ειδικότερα:

  • Από την Τρίτη (25.4.2023) έως και την Τετάρτη (26.4.2023), λόγω αποκλεισμού του πιο πάνω τμήματος, η κυκλοφορία των οχημάτων, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης-Καλαμάτας.
  • Επίσης, το πιο πάνω χρονικό διάστημα, θα παραμείνει κλειστός και ο κλάδος εισόδου του κόμβου Τσακώνας στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages