Δήμος Πύλου-Nέστορος: Προσωρινός ανάδοχος για το νέο έργο οδικής ασφάλειας - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Δήμος Πύλου-Nέστορος: Προσωρινός ανάδοχος για το νέο έργο οδικής ασφάλειας

Δήμος Πύλου-Nέστορος: Προσωρινός ανάδοχος για το νέο έργο οδικής ασφάλειας

Share This

 


Στην έγκριση του 1ου Πρακτικού για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας του Δήμου Πύλου-Νέστορος» προϋπολογισμού 1.240.000 ευρώ προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν τέσσερις οικονομικοί φορείς με έκπτωση από 15,47% έως 37%.  Προσωρινός ανάδοχος αναδείχθηκε ο οικονομικός φορέας «ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ», με μέση έκπτωση προσφοράς τριάντα επτά επί τοις εκατό (37,00%).

Παρεμβάσεις

Το έργο θα υλοποιηθεί σε δημοτικές οδούς των Κοινοτήτων Μεθώνης, της Δημοτικής Ενότητας Μεθώνης και Χώρας, της Δημοτικής Ενότητας Νέστορος και σε δημοτική οδό μεταξύ των Κοινοτήτων Πύλας και Μπαλοδημαίικων της Δημοτικής Ενότητας Πύλου.

Αναλυτικά, το έργο αποτελείται από δύο υποέργα:

-Βελτίωση οδοποιίας Κοινοτήτων Μεθώνης και Χώρας

-Αποκατάσταση βατότητας δημοτικής οδού από εθνική οδό Καλαμάτας – Πύλου προς Γιάλοβα.

Το πρώτο έργο αφορά στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας δημοτικών οδών στις περιοχές των Κοινοτήτων Μεθώνης και Χώρας, ήτοι την αποκατάσταση της λειτουργικότητάς τους, που αποτελεί βασική υποδομή για οποιαδήποτε ανθρωπογενή δραστηριότητα και προϋπόθεση για την ανάπτυξη των περιοχών.

Το δεύτερο έργο αφορά στην αποκατάσταση βατότητας της δημοτικής οδού από τη θέση «Αγία Ελένη» της εθνικής οδού Καλαμάτας – Πύλου προς Γιάλοβα, βαίνοντας μεταξύ των οικισμών Πύλας και Μπαλοδημαίικων.Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου θα είναι 18 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο εργολάβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages