Οι Έλληνες κάνουν τα πάντα για να δείξουν πως δεν θέλουν να σωθούν» !! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι Έλληνες κάνουν τα πάντα για να δείξουν πως δεν θέλουν να σωθούν» !!

Οι Έλληνες κάνουν τα πάντα για να δείξουν πως δεν θέλουν να σωθούν» !!

Share This
Με ένα σοκαριστικό δημοσίευμα, ο οποίο αναφέρεται στις απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στη χώρας μας.
Μιλά για καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, την άρνηση των ιδιοκτητών ταξί και άλλων κοινωνικών ομάδων, να δεχθούν την απελευθέρωση των επαγγελμάτων τους και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει στην παγκόσμια οικονομία η «ανευθυνότητα» της Ελλάδας. «Υπάλληλοι του υπουργείου Μεταφορών, του υπουργείου Οικονομικών και Δικαιοσύνης, κυμάτιζαν ελληνικές σημαίες κάνοντας κατάληψη σε δημόσια κτήρια για να εμποδίζουν τους ελεγκτές της τρόικας να πλησιάσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις κινητοποιήσεις των απόστρατων στο υπουργείο Αμύνης. Το δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει στην κατακλείδα του πως «την ώρα που η Γερμανία και οι υπόλοιπες χώρες του ευρώ κάνουν το παν για να πείσουν τους ψηφοφόρους τους πως πρέπει να συνεχίσουν να βοηθούν την Ελλάδα, οι ίδιοι οι Έλληνες κάνουν τα πάντα για να δείξουν πως δεν θέλουν τελικά να σωθούν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages