Λοβέρδος υπέρ Βενιζέλου και έπεται χάος... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Λοβέρδος υπέρ Βενιζέλου και έπεται χάος...

Λοβέρδος υπέρ Βενιζέλου και έπεται χάος...

Share This
Την ανάγκη ενότητας των πολιτικών δυνάμεων, καθώς «η χώρα βρίσκεται σε συνθήκες κατ΄εξαίρεσιν και η κρίση είναι εκτός ορίων», επεσήμανε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δήλωσε σύμφωνος με την παρέμβαση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, για να μην διεξαχθεί το δημοψήφισμα.
«Η κίνηση που έκανε ο κ. Βενιζέλος ανταποκρίνεται στα πιστεύω μου», απάντησε σε σχετική ερώτηση, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΛΤΕΡ» και για τη θέση του περί του δημοψηφίσματος δήλωσε πως «ισχύει ό,τι έχω πει στα θεσμικά όργανα της Πολιτείας», το υπουργικό Συμβούλιο και το Κοινοβούλιο, όπου υπενθυμίζεται ότι είχε εκφράσει την αντίθεσή του.
Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε την άμεση σύγκληση όλων των θεσμικών οργάνων του κυβερνώντος κόμματος, λέγοντας ότι ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, έχει την ευθύνη να τα συγκαλέσει.
Απευθύνθηκε, επίσης, στην αντιπολίτευση και ιδιαίτερα στη ΝΔ «που είναι ο βασικός κορμός» της, ζητώντας της «να συμβάλει στην ενότητα», ώστε να δοθεί βάρος στην ασφάλεια της χώρας, καθώς «δεν μπορεί να δώσουμε εδώ και τώρα λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages