Στα "κάγκελα' οι κάτοικοι της Οιχαλίας - Αυτός είναι ο... φημολογούμενος χώρος!!! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στα "κάγκελα' οι κάτοικοι της Οιχαλίας - Αυτός είναι ο... φημολογούμενος χώρος!!!

Στα "κάγκελα' οι κάτοικοι της Οιχαλίας - Αυτός είναι ο... φημολογούμενος χώρος!!!

Share This
Στα «κάγκελα» έχουν ανεβεί οι κάτοικοι της Οιχαλίας για τα όσα εξελίσσονται (για μια ακόμη φορά) με την διαχείριση των απορριμμάτων που βρίσκει πεδίο αναφοράς στην περιοχή τους. Χωρίς καμία ενημέρωση!!! και με ένα όργιο φημολογιών να κυριαρχεί και να αφήνεται οι κάτοικοι δικαιολογημένα αντέδρασαν απέναντι στις... υποψίες του να πάνε... σκουπίδια ή να γίνει «κάτι», σε μια ζώνη που βρίσκεται μεταξύ του Βασιλικού και Καλλιρόης.
Με την τηλεόραση BEST επισκεφθήκαμε τον χώρο ο οποίος φαίνεται πως όχι απλά έχει προταθεί αλλά κάποιοι τον έχουν... προετοιμάσει για να υποδεχθεί τον οποίο σχεδιασμό, ο οποίος είχε με βάση τις καταγγελίες προσυμφωνητικό χαρακτήρα. Με αυτήν την "προετοιμασία" να αναδεικνύεται ως "προχείρως επικίνδυνη" κι αυτή την στιγμή να έχει επιφέρει μια αναστάτωση, αποδεικνύοντας πως με τέτοιες μεθόδους αιφνιδιασμού δεν μπορούν να περάσουν σοβαρές ενέργειες. Εδώ οι ευθύνες βαραίνουν και αυτούς που δεν πήραν ξεκάθαρη θέση κι άφησαν το θέμα να τρέχει. Μεγάλη ευθύνη και σε εκείνους που στις πλάτες μιας ολόκληρης περιοχής φαίνεται πως ήξεραν πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις και βασίστηκαν σε «κρυφτούλι» με αποτέλεσμα να έρθει και ο «πόλεμος» που αναμένεται να συμπαρασύρει και πολλούς πολιτικούς στα «θύματα» του. Αυτή η μυστικοπάθεια, η διαρροή, η διαδρομή της και ο αιφνιδιασμός προκαλεί απορίες και βάσιμες υποψίες, για το ποιοι γνώριζαν και ποιοι συμφώνησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages