Ξεχείλισε η οργή στην Οιχαλία- Οι κάτοικοι στο δρόμο για τα σκουπίδια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ξεχείλισε η οργή στην Οιχαλία- Οι κάτοικοι στο δρόμο για τα σκουπίδια

Ξεχείλισε η οργή στην Οιχαλία- Οι κάτοικοι στο δρόμο για τα σκουπίδια

Share This
Οργή και μένος κατά της εταιρείας ΤΕΡΝΑ, της Περιφέρειας και κατά των πολιτικών εκείνων που επέλεξαν αιφνιδιαστικά να εφαρμόσουν έναν σχεδιασμό τόσο πρόχειρα στην περιοχή τους από τους κατοίκους της Καλλιρρόης και των γύρω χωριών αλλά και γενικότερα της ζώνης της Οιχαλίας. Η πρώτη... μάχη έγινε σήμερα στην Καλλιρρόη στην διασταύρωση του εθνικού δρόμου, όπου ραντεβού έδωσαν οι κάτοικοι για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα... έντεχνα και αιφνιδιαστικά έτρεξαν στην πλάτη τους με μεθόδους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
Οι κάτοικοι που έπεσαν από τα... σύννεφα (δεν είχαν καμία ενημέρωση για τίποτε) το δήλωσαν ευθαρσώς πως θα κάνουν ότι είναι δυνατόν και θα εξαντλήσουν κάθε μέσο, "θα χυθεί αίμα" επανέλαβαν ώστε να μην επιτρέψουν να προχωρήσει τίποτε για το σημείο που βρίσκεται μιαν ανάσα από τα σπίτια τους την υδρευτική ζώνη κά. Τα όσα αποκαλύπτονται πάντως είναι αρκετά για το ποιοί ήξεραν και πότε. Την Τετάρτη φαίνεται να υπήρχε σύσκεψη στο δημαρχείο παρουσία του πωλητή!!! Μέλη της δημοτικής αρχής από την περασμένη Κυριακή δείχνει να γνώριζαν για το ενδιαφέρον της ΤΕΡΝΑ που αναζητούσε από το ελαιοκομικό μητρώο περιοχή από την Τσακώνα μέχρι τα όρια του δήμου Οιχαλίας προς Κυπαρισσία!!! Παρότι όλοι έδωσαν το παρών σήμερα έλειπε ο Δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης, ενώ παντελώς απούσα η Περιφέρεια και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Π. Αλευράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages