ΠΩΣ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΩΣ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This
Με τη λαμπρότητα που αρμόζει στη μεγάλη θρησκευτική εορτή, θα τελεσθεί και φέτος ο εορτασμός της Υπαπαντής του Χριστού. Πέραν των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων, με επίκεντρο το φερώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, οι οποίες θα κορυφωθούν με τη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Υπαπαντής σε κεντρικές οδούς της Καλαμάτας, με απόφασή του (612/2013) το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ενέκρινε τις εξής ρυθμίσεις:
1. την τοποθέτηση και λειτουργία ψυχαγωγικού παιγνίου τύπου «carousel», το οποίο θα χωροθετηθεί στην περιοχή του Ιστορικού Κέντρου (πλατεία 23ηςΜαρτίου) 2. την τοποθέτηση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιγνίων τύπου «Ρόδα», «Παιδικό Τρενάκι» και «Λούνα Παρκ» (Πλατ. Όθωνος & παραποτάμιο χώρο του Νέδοντα)
3. τη χορήγηση μέχρι είκοσι (20) αδειών σε χειροτέχνες (χειροποίητα κοσμήματα, κομπολόγια κ.λπ.) και σε πωλητές θρησκευτικών ειδών (κεριά, καθαρό κερί, εικόνες, λιβάνια, καρβουνάκια), δημότες του Δήμου Καλαμάτας, για το χρονικό διάστημα από 31/01 έως 02/02/2014 [επί της Πλατείας 23ης Μαρτίου μέχρι δεκαπέντε (15) άδειες και επί της οδού Υπαπαντής μέχρι πέντε (5) άδειες]
4. τη χορήγηση δύο (2) αδειών σε πωλητές λουκουμάδων και δύο (2) αδειών σε πωλητές ποπ – κορν, δημότες του Δήμου Καλαμάτας, στο ευρύτερο Ιστορικό Κέντρο
5. την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων του Ιστορικού Κέντρου, την παραμονή της Υπαπαντής, μέχρι τις 10.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages