ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Share This
Σε "ψήφο εμπιστοσύνης" για την διαχείριση σκουπιδιών Π. Τατούλη και τον σε εξέλιξη σκουπιδοδιαγωνισμό εξελίσσεται η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου.

Εκλέγονται συνολικά 21 μέλη (12 δήμαρχοι, 9 σύμβουλοι). 
Σύμφωνα με την νεοδημοκρατική εκτίμηση του αποτελέσματος αναμένεται το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο να λάβει 11 έως 13 ψήφους., που στη συνέχεια -μαζί με τους υπολοίπους που θα εκλεγούν- θα συνεδριάσουν για να εκλέξουν τον Πρόεδρο της ΠΕΔ.

Τα ψηφοδέλτια

>>> Το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο με υποψηφίους τους δημάρχους Δ. Καμπόσο (Άργους), Π. Νίκα (Καλαμάτας,  απερχόμενο Πρόεδρο), Στάθη Αναστασόπουλο (Μεσσήνης), Παναγιώτη Κατσίβελα (Τριφυλίας) Κ. Γκάτζιο (Επιδαύρου), Δ. Σφυρή (Ερμιονίδας), Αν. Παπακυριάκος (Βέλου-Βόχας), Κ. Καλαντζής (Νεμέας), αλλά και οι σύμβουλοι Γ. Σμυρνιώτης (πρώην δήμαρχος Τρίπολης) και Στ. Αργειτάκος (πρώην δήμαρχος Σπάρτης) και ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Σαρ. Μαρινάκης.

>>> Το "πράσινο" ψηφοδέλτιο με υποψηφίους τους δημάρχους Δ. Παυλή (Τρίπολης), Γ. Γκιώνης (Λουτρακίου-Αγιών Θεοδώρων-Περαχώρας), Σπ. Σταματόπουλος (Σικυωνίων) και ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Γ. Χριστόπουλος.

>>> Το "μπορντό" ψηφοδέλτιο με υποψηφίους τους δημοτικούς συμβούλους Καλαμάτας Μ. Μάκαρη και Στ. Μπεχράκη.

>>> Το "λευκό" ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου αριστερού δημάρχου Σπάρτης Β. Βαλιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages