Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΓΑ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ-ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΥ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΓΑ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ-ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΥ

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΓΑ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ-ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΥ

Share This
Όπως είναι λογικό όλες οι ποδοσφαιρικές συζητήσεις σήμερα στην Πόλη μας και όχι μόνο, είχαν να κάνουν με τα χθεσινά γνωστά πια γεγονότα που έγιναν στην αίθουσα τύπου του δημοτικού σταδίου της Καλαμάτας στην παραλία. Εκεί δηλαδή που έλαβε χώρα το έντονο επεισόδιο μεταξύ του προπονητή της Καλαμάτας και δημοσιογράφου. Αποκωδικοποιώντας εύκολα κάποιοι τους διαλόγους που έγιναν κατά την διάρκεια του επεισοδίου στάθηκαν και στο σημείο όπου ο δημοσιογράφος απευθυνόμενος επανειλημμένως προς τον Νίκο Κουρμπανά, ζητούσε επίμονα να του απαντήσει γιατί δεν έχει πει ποτέ την ομάδα της Καλαμάτας “ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” . Στην σημερινή προπόνηση της Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα να σημειώσουμε, και μετά το χθεσινό συμβάν στην συνέντευξη τύπου, ο Νίκος Κουρμπανάς συνομιλώντας με κάποιους φιλάθλους της ομάδας που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, όπως ήταν φυσικό μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα (και μετά φυσικά και τον ντόρο που δημιουργήθηκε με το αν έχει πει ή όχι την ομάδα της Καλαμάτας “Μαύρη Θύελλα”), απαντώντας ο έμπειρος προπονητής είπε ότι επίσης ουδέποτε έχει αποκαλέσει ούτε την πρώην ομάδα του τον Παναιγιάλειο “Μαύρη Θύελλα”, όπως και την Καλαμάτα.
Οποιοσδήποτε έχει βίντεο η οτιδήποτε άλλο που να ακούγομαι να λέω κάτι τέτοιο, τον προκαλώ να το δημοσιεύσει! Η δουλειά του προπονητή δεν θα κριθεί στο τέλος για το αν θα αποκαλεί η όχι την ομάδα που δουλεύει με το ιδιαίτερο ίσως όνομα που μπορεί να έχει, αλλά να προσπαθεί να κάνει την ομάδα καλύτερη και να πετύχει τους στόχους της. Ταμείο γίνεται στο τέλος συνέχισε. Να είστε σίγουροι πως αν η ομάδα θα μπορούσε να βγει πρωταθλήτρια με τα λόγια μόνο, από το πρωί μέχρι το βράδυ θα την φώναζα “ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” (!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages