Να φέρουν το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη θέση ζήτησε από τους πολίτες ο Ευάγγελος Βενιζέλος μ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Να φέρουν το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη θέση ζήτησε από τους πολίτες ο Ευάγγελος Βενιζέλος μ

Να φέρουν το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη θέση ζήτησε από τους πολίτες ο Ευάγγελος Βενιζέλος μ

Share This
Στρατηγικής σημασίας για την Χώρα  χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης  και υπουργός εξωτερικών  Ευάγγελος Βενιζέλος σε ανοικτή εκδήλωση στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι θα πρέπει να εκλεγούν οι δυνάμεις εκείνες που πιστεύουν στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό και   μπορούν να διαπραγματευτούν ενώ σημείωσε ότι είναι αναγκαία η δημιουργία κυβέρνησης  εθνικής ενότητας. Όσο για το ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε, « από τις εκλογές θα πρέπει να αναδειχθεί τρίτο κόμμα  καθώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως ρυθμιστής». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε, έμμεσα να αναφερθεί και στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου φέρνοντας ως παράδειγμα τη ΔΗ.ΜΑΡ τονίζοντας ότι «όσοι διεκδικούν το ρόλο του ρυθμιστή θα έχουν το μέλλον του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς» και επικαλέστηκε τα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείται. Τέλος ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τους πολίτες να δώσουν την μάχη προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να αναδειχθεί τρίτο κόμμα.
benizelos kalamata3Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η υποψήφια βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην υπουργός Σταύρος Μπένος , ο πρώην βουλευτής Γιάννης Γιαννακόπουλος και τοπικά στελέχη του κόμματος.
benizelos kalamata5Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφθηκε το Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ Χρυσόστομο. Ο κ. Βενιζέλος ενημερώθηκε από τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο για το έργο και τις δραστηριότητες της τοπικής εκκλησίας  και συνεχάρη τον κ. Χρυσόστομο  για τη δράση της Μητρόπολης.
benizelos kalamata13Συζήτησαν, ακόμα, για θέματα της επικαιρότητας αλλά και για το μέλλον της πατρίδας μας, ενόψει των πολιτικών εξελίξεων.
benizelos kalamata12Τέλος, ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε στον κ. Βενιζέλο υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του.
benizelos kalamata11Αμέσως μετά ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με   το Δήμαρχο Καλαμάτας  Παναγιώτα Νίκα στο Δημαρχείο της πόλης.
benizelos kalamataΟ κ. Νίκας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τις ουσιαστικές του παρεμβάσεις, που βοήθησαν να λυθούν προβλήματα του δήμου και ζήτησε την στήριξη του προκειμένου το φεστιβάλ χορού να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Ο δήμαρχος Καλαμάτας υπογράμμισε ότι ο δήμος είναι αισιόδοξος καθώς οι συνέπειες της κρίσης  για την πόλη είναι μέτριες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην διεκδίκηση της Καλαμάτας  ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.
benizelos kalamata1Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Θεόδωρος Μπρεδήμας ευχαρίστησε τον κ. Βενιζέλο που συνέβαλε  στην δημιουργία και  λειτουργία του εφετείου στην Καλαμάτα .
benizelos kalamata2Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι σύνθημα για όλη της Ελλάδα θα πρέπει να είναι η αισιοδοξία που υπάρχει στο δήμο Καλαμάτας
benizelos9Στα πλαίσια της επίσκεψης του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και  τοπικά στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages