Κλείνουν τα ψηφοδέλτια στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κλείνουν τα ψηφοδέλτια στη Μεσσηνία

Κλείνουν τα ψηφοδέλτια στη Μεσσηνία

Share This
Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο και ήδη οι διεργασίες ενόψει του κλεισίματος των ψηφοδελτίων είναι πολλές και σε όλα τα επίπεδα και στη Μεσσηνία. Στη Νέα Δημοκρατία πέραν του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και των Γ. Λαμπρόπουλου, Δ. Σαμπαζιώτη (εν ενεργεία βουλευτές) και Μ. Χρυσομάλλη, θέση στο ψηφοδέλτιο φαίνεται ότι θα έχουν οι Π. Μαντάς, Π. Γιαννόπουλος και Μ. Οικονομάκου. Στο ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα είναι περισσότερο... μπερδεμένα, καθώς η Ν.Ε. θα έχει τον πρώτο λόγο, με τον Θ. Πετράκο να είναι ο μόνος σίγουρος κι από εκεί και πέρα όλα να είναι "ανοιχτά".
Οι Ν. Πατσαρίνος, Π. Στέφανος, Ν. Βουδούρης (από την Τριφυλία) είναι μερικά ονόματα που παίζουν, ενώ δεν αποκλείεται η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο και του συνεργαζόμενου Μ. Μάκαρη και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Π. Αλευρά. Στο ΠΑΣΟΚ ως σίγουρες υποψηφιότητες θα πρέπει να θεωρούνται οι Ν. Γιαννακοπούλου και Δ. Αλευράς, ενώ συζητήσεις γίνονται και για τον Γ. Χριστόπουλο. Στο κόμμα Παπανδρέου οι πληροφορίες αναφέρουν ενεργοποίηση του ναυτιλιακού πράκτορα Γ. Μπούχαλη, του Τ. Αποστολόπουλου, Στ. Στραβόλαιμου και Γ. Αργυράκη.
Το Ποτάμι που δείχνει μια δυναμική φαίνεται ότι έχει μιλήσει με τον Γ. Λαζαρίδη, ενώ επαφές για το ψηφοδέλτιο υπάρχουν με τον επιχειρηματία Γ. Γιαννακέα από τη Μάνη, τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων Κ. Ανδριανόπουλο κ.ά. Στο ΚΚΕ τα πράγματα δεν είναι τόσο πολύπλοκα, καθώς το ψηφοδέλτιο έχει "κλειδώσει", με τον κ. Κατσά να βρίσκεται εντός, αλλά και στελέχη του Κόμματος σε νομαρχιακό επίπεδο. Στους ΑΝΕΛ επίσης το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει, με του Χ. Σταματόπουλο, Κ. Σπυρόπουλο, Π. Γεωργόπουλο να βρίσκονται πιθανότητα εντός ψηφοδελτίου. Τέλος στην Χ.Α. σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του νυν βουλευτή Δ. Κουκούτση, ενώ το ψηφοδέλτιο θα συμπληρωθεί με άλλα στελέχη του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages