Ποιά ανάπτυξη Πέτρο; Ο Μοριάς 4 χρόνια βουλιάζει κάθε μέρα! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ποιά ανάπτυξη Πέτρο; Ο Μοριάς 4 χρόνια βουλιάζει κάθε μέρα!

Ποιά ανάπτυξη Πέτρο; Ο Μοριάς 4 χρόνια βουλιάζει κάθε μέρα!

Share This
Είναι η πολλοστή φορά που ο περιφερειάρχης της Πελοποννήσου αναφέρεται με τρόπο εντυπωσιακό στο περιβόητο “αναπτυξαικό μοντέλο της Πελοποννήσου”, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο έχει βγάλει την περιφέρεια απο την κρίση και το προτείνει μάλιστα ως Εθνικό σχέδιο προκειμένου να βγεί και η χώρα απο την κρίση.
Σήμερα πάλι είπε σε δημοσιογράφο:
“Οι πολίτες απαιτούν απο τα πολιτικά κόμματα ξεκάθαρες απόψεις και συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό. Λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της ανεργίας, της ρευστότητας, της πολιτικής αστάθειας και της κοινωνικής ανασφάλειας. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εφαρμόσει ένα επιτυχημένο αναπτυξιακό μοντέλο που βασίζετε στη σκληρή δουλειά και σε στοχευμένες δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα. Το αμέσως επόμενο διάστημα τόνισε ο κ. Τατούλης θα παρουσιάσουμε ένα συγκροτημένο σχέδιο εξόδου της χώρας μας από την κρίση βασισμένο στο επιτυχημένο μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας  Πελοποννήσου.
Ο κ. Τατούλης επέκρινε την στάση των πολιτικών αρχηγών οι οποίοι την ίδια ώρα όπου όλοι διατείνονται για τη συνεργασία μεταξύ των πολιτικών σχηματισμών, αυτοί με σκληρότητα αλληλοσυγκρούονται για το ποιος θα ξεστομίσει την καλύτερη ατάκα, μεταφέροντας την ατζέντα μακριά από τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας,  δίχως την ελάχιστη σύγκλιση με διαφορετικές ατζέντες και προτεραιότητες.”
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ κ.ΤΑΤΟΥΛΗ;
Απο το 2010 ακούμε για το ολοκληρωμένο μοντέλο ανάπτυξης της Πελοποννήσου αλλά ούτε το είδαμε ούτε το απαντήσαμε.
Ας πάρουμε τα πράγματα με μία σειρα.
Ο κ.Τατούλης κατακεραυνώνει τους πολιτικούς αρχηγούς γιατί αντί να συνεργάζονται με σκληρότητα εξαπολύουν ατάκες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages