ΝΕΟ επεισόδιο με άγρια κόντρα Τατούλη-Βλάση - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΕΟ επεισόδιο με άγρια κόντρα Τατούλη-Βλάση

ΝΕΟ επεισόδιο με άγρια κόντρα Τατούλη-Βλάση

Share This
Συνέχεια σε άλλο πεδίο της κόντρας μεταξύ Τατούλη – Βλάση και μετά το σκηνικό με τα απορρίμματα αυτή τη φορά το ενεργιακό πεδίο, αποτελεί… πεδίο έντονης αντιπαράθεσης σε «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα ελεώ των όσων εξελίσσονται με το θέμα που έχει ανακύψει για την… έκπτωση στους λογαριασμούς ρεύματος στη Μεγαλόπολη, ως ενεργειακή περιοχή. Σε σημερινή του ανακοίνωση ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ αναφέρει: 
 «Οι εν κρυπτώ συναντήσεις κι ο διχαστικός λόγος του κ. Περιφερειάρχη δεν προωθούν τα συμφέροντα της Αρκαδίας. Στα σημαντικά ζητήματα του Τόπου μόνο η ομοψυχία φέρνει αποτελέσματα! Προκαλεί αλγεινή εντύπωση στον καθένα να ακούει τους “σκελετούς” της πολιτικής του χθες, που βγήκαν από τα λαγούμια τους μόνο και μόνο για να εξυβρίσουν τους βουλευτές, να χρησιμοποιούν έναν ακραίως διχαστικό λόγο σχετικά με την άδικη απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην παροχή έκπτωσης στα τιμολόγια ρεύματος μόνο στο Δήμο Μεγαλόπολης, ενώ η ίδια ρύθμιση θα ισχύσει για ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ένα θέμα που κατά τα άλλα θα έπρεπε να ενώνει τους πάντες! Τρεις νέοι βουλευτές, ο καθένας με τον τρόπο του, ενώνουν τη φωνή τους με την κοινωνία για ένα θέμα – όπως η μείωση του τιμολογίου της ΔΕΗ στην Αρκαδία – και την ίδια ώρα ο απερχόμενος Περιφερειάρχης βάλει κατά πάντων! 
Ξεχνά προφανώς ότι ήδη κλείνει 30 ολόκληρα χρόνια στα πολιτικά πράγματα του τόπου και πλέον κρίνεται γι’ αυτά που έχει πράξει. Για τα «μεγάλα» έργα της Αρκαδίας (πολιτικό αεροδρόμιο, παράκαμψη Λαγκαδίων, παράκαμψη Δολιανών και τόσα άλλα που ποτέ δεν έγιναν…), για τις τεράστιες σπατάλες και τον λαϊκισμό του… Ας προσπαθήσει πρώτα να εξηγήσει στον κάθε Δημότη όλες τις «περίεργες» μεθοδεύσεις, με τις οποίες προσπαθεί να προχωρήσει το «μεγάλο» του έργο για την διαχείριση των απορριμμάτων – το οποίο σημειωτέον προβλέπει υπέρογκες χρεώσεις σε κάθε νοικοκυριό, κάτι που δε γίνεται πουθενά αλλού στην Ελλάδα – αλλά και να δώσει μια πειστική απάντηση για τη σωρεία έργων και παρατάσεων που έχει αναλάβει η “οικογενειακή” κατασκευαστική εταιρεία σ’ ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κι ας αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα για τα τιμολόγια της ΔΕΗ!!! Ας μας αφήσει μόνους να παλέψουμε. Μαθήματα αλλού! Εξάλλου ο αντίστοιχος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης καλά τα κατάφερε παλεύοντας για την Περιφέρειά του όλη μέρα στην Βουλή, όταν ο «εδώ» πέραν των αναφερόμενων μυστικών συναντήσεων με την Κυβέρνηση είχε μάλλον άλλες «οικογενειακές» προτεραιότητες… Στην πολύπλευρη και πολυεπίπεδη κρίση η κοινωνία μας χρειάζεται αλληλεγγύη, συνεργασία, ομοψυχία και πρόσθεση δυνάμεων. Σ’ ένα τόσο σημαντικό για τον Τόπο μας θέμα ήταν επιβεβλημένο να συνεργαστεί με τους φορείς, τους βουλευτές και τους δημάρχους όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Δυστυχώς όμως ακολούθησε την τακτική των εν κρυπτώ συναντήσεων μόνο με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και τον αρμόδιο Υπουργό. Τα αποτελέσματα της τακτικής αυτής τα είδαμε…Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του κ. Περιφερειάρχη. 
Προφανώς η πρόσφατη τελεσίδικη καταδίκη του σε 5 μήνες φυλάκιση δεν τον «ταρακούνησε». Η οριστική πτώση έρχεται και θα παρασύρει πολλούς… Καληνύχτα κ. Περιφερειάρχα!». Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε απάντηση από κύκλους της Περιφέρειας κάνοντας λόγο για χυδαιολόγημα του κ. Βλάση στην οποία και αναλυτικά αναφέρεται: «Χρειάζεται πραγματικά μεγαλοψυχία για να αντιμετωπίσει κανείς τον πολιτικό πανικό και τον λεκτικό οχετό εμμονών και σκέψεων από πρόσωπα με μηδενικό έργο στην Αρκαδία. Πρόσωπα που αναζητούν αντιπαράθεση για να κρύψουν την γύμνια τους με ένα λόγο και μια συμπεριφορά που ξεπερνούν τις χειρότερες αντιδράσεις του πιο ακραίου φασιστοειδούς. Για όλους εμάς που έχουμε υπηρετήσει την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την Αρκαδία, τη χώρα και τώρα την Πελοπόννησο είναι λυπηρό να βλέπουμε νέους ανθρώπους να μηδενίζονται πολιτικά από τις ίδιες τους τις πράξεις. Όλα αυτά είναι ωστόσο σημεία των καιρών μιας εποχής που κλείνει. Και μαζί της εξαφανίζονται όλοι αυτοί που δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages