10 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

10 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

10 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
10 χρόνια δυναμικής παρουσίας συμπλήρωσε στα δρώμενα της πόλης το Κέντρο Νέων Καλαμάτας. Στο πλαίσιο αυτό εθελοντές και φίλοι του Κέντρου Νέων το… γιόρτασαν με το δικό τους τρόπο.
Τι είναι το Κέντρο Νέων Καλαμάτας;
Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας είναι μια εθελοντική δομή, ένας ανοικτός κοινωνικός χώρος, που στοχεύει να προσφέρει ευκαιρίες μάθησης αλλά και πολιτισμικής και κοινωνικής ενδυνάμωσης, χωρίς τη διαμεσολάβηση της οικονομικής συναλλαγής. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται από τα ίδια τα μέλη του και τους εθελοντές του. Για αυτό το λόγο, κάθε χρονιά είναι και διαφορετικό, πιο ζωντανό, πιο οργανωμένο και με περισσότερα εργαστήρια και δραστηριότητες!

Το ΚΝΚ είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και δεν έχει λάβει απολύτως καμία χρηματοδότηση από τοπικούς, εθνικούς ή ευρωπαϊκούς φορείς. Προς το παρόν, και μέχρι να μπορέσει να γίνει μια ανεξάρτητη οικονομικά δομή, το στηρίζουν τα μέλη του, ο οργανισμός Κ.Α.ΝΕ., φίλοι του ΚΝΚ και μικρές αυτοχρηματοδοτούμενες δραστηριότητες. Ξεκίνησε ως πρωτοβουλία του οργανισμού νεολαίας Κ.Α.ΝΕ., ωστόσο πλέον είναι μια αυτοδιοικούμενη εθελοντική δομή. Η διαχείριση του γίνεται από την συνέλευση των εθελοντών του, οι οποίοι αποφασίζουν για την εξέλιξη του. Ως μια ανοικτή δομή, υποδέχεται με χαρά νέα μέλη στην ομάδα διαχείρισης, όπου ο καθένας που θέλει να προσφέρει εθελοντικά μπορεί να ενταχθεί και να γίνει μέρος της πιο πρωτότυπης δομής νεολαίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages