22-24 ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 1ο PRIDE ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

22-24 ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 1ο PRIDE ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ

22-24 ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 1ο PRIDE ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ

Share This
ΣΤΙΣ 22 και 24 Ιουνίου 2017 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 1ο Πολύχρωμο Φεστιβάλ της Καλαμάτας σύμφωνα με την πρώτη άτυπη επιτροπή που συστάθηκε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη από άτομα όλων των ηλικιών.
Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν σε πρώτη φάση εκδηλώσεις και ίσως μια μικρή πορεία στην οδό Αριστομένους καθώς το πλήρες πρόγραμμα θα καταρτιστεί στην αίθουσα του Κέντρου Νέων Καλαμάτας τις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα και η Μεσσηνία έχει μια σημαντική LGBT κοινότητα η οποία μάλιστα εκφράζεται μέσα από ομάδες σε κοινωνικά δίκτυα...
Η πολύχρωμη γιορτή, με παλμό, δυναμισμό και με τα δικά της μηνύματα κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας θα αποτελέσει το επίκεντρο των εκδηλώσεων.
Δεκάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια θα ενώσουν τις φωνές τους σπάζοντας τα ταμπού και τις προκαταλήψεις που υπάρχουν ακόμα, δίνοντας έτσι την δική τους μάχη υπέρ της διαφορετικότητας. Τα συνθήματα θα αφορούν  τις αντιλήψεις με τις οποίες μας έχουν μεγαλώσει στην κοινωνία, ενώ άλλα θα περιέχουν κοινωνικά μηνύματα κατά του φασισμού, του ρατσισμού και της ομοφοβίας.
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages