Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας σε Μαντά για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας σε Μαντά για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη

Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας σε Μαντά για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη

Share This


 «Στο ίδιο έργο θεατές και ο “επιτάφιος” του επιτελικού κράτους»

«Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου που ανακοίνωσε ο κος Μαντάς (και όχι ο αρμόδιος Υπουργός…) προβλέπει ότι η διαδικασία οριστικής επιλογής αναδόχου του έργου τοποθετείται (sic) στα τέλη του 2021 με αρχές του 2022.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα μπορεί ο κος Μαντάς να μας ενημερώσει πόσους τελικά μήνες …ωρίμανσης θα χρειαστούν ώστε οι Μεσσήνιοι πολίτες να ενημερωθούν για την μεθεπόμενη φάση του έργου;» Επισημαίνει με καυστικό τρόπο σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, με αφορμή την ανακοίνωση του βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλή Μαντά ότι εγκρίθηκε η Μ.Π.Ε. του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:

Από τις 13/7/2020 το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου έχει γνωμοδοτήσει για την μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων του οδικού άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος.

Μετά από 7 μήνες που ο φάκελος του έργου είχε ξεχαστεί στις υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ο κυβερνητικός Βουλευτής Μεσσηνίας κος Μαντάς ως άλλος εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΝ, ενημερώνει τους πολίτες της Μεσσηνίας ότι το Υπουργείο προχώρησε στην τελική επικύρωση των περιβαλλοντολογικών όρων, τονίζοντας μάλιστα τα “περί θετικής εξέλιξης” και “βάσει του υφιστάμενου χρονοδιαγράμματος”.

Και αναρωτιέται κανείς…

Τα “υφιστάμενα χρονοδιαγράμματα” προέβλεπαν και την …ωρίμανση των μελετών στα “εύφορα και εύκρατα κλίματα” των συρταριών των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος επί 7 μήνες;

Αναρωτιόμαστε επίσης…

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου που ανακοίνωσε ο κος Μαντάς (και όχι ο αρμόδιος Υπουργός…) προβλέπει ότι η διαδικασία οριστικής επιλογής αναδόχου του έργου τοποθετείται (sic) στα τέλη του 2021 με αρχές του 2022.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα μπορεί ο κος Μαντάς να μας ενημερώσει πόσους τελικά μήνες …ωρίμανσης θα χρειαστούν ώστε οι Μεσσήνιοι πολίτες να ενημερωθούν για την μεθεπόμενη φάση του έργου;

Eν κατακλείδι.

Η …φάση του νέου πολεμικού σήριαλ των κυβερνητικών βουλευτών ξεκίνησε με απώλειες για το “Σαμαρικό” στρατόπεδο κατόπιν …των ενεργειών του πρωθυπουργικού βουλευτή.

Αναμένουμε τον νικητή του επόμενου επεισοδίου. Απλά τους ενημερώνουμε ότι το τέλος δεν θα έχει happy end.

Το ξέρουμε, γιατί το έργο το έχουμε ξαναδεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages