ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΧΑΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΧΑΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΧΑΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Share This

Σε καλό δρόμο η παραλιακή διασύνδεση Καλαμάτας -Μεσσήνη. Στραμμένα στην παραλιακή διασύνδεση της Καλαμάτας με τη Μεσσήνη είναι όλων τα βλέμματα στην ευρύτερη περιοχή με τις διαδικασίες να τρέχουν με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Παράλληλα, στο ίδιο πλάνο είναι και τα αντιπλημμυρικά του Παμίσου..

Από την πρώτη στιγμή της κοινοβουλευτικής μου θητείας και με μόνο γνώμονα το συμφέρον της Μεσσηνίας, τάχθηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της υλοποίησης της λεγόμενης παραλιακής χάραξης για τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος, για λόγους που έχω αναπτύξει πολλές φορές με δηλώσεις μου και δελτία τύπου. Για τις σταθερές αυτές θέσεις μου δέχθηκα επιθέσεις από πλείστες πλευρές, οι οποίες υποστήριζαν ότι η λύση που προωθούσαν ήταν η καλύτερη τεχνικά, οικονομικότερη αλλά και αυτή που θα μπορούσε να υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πόσο χρονικά σύντομη ήταν το έχουν νομίζω αντιληφθεί όλοι ενώ αναδεικνύονται πλέον  και τα οικονομικά και τεχνικά προβλήματα της λύσης που προωθήθηκε.

Η ανάδειξη ανάδοχου σε ένα έργο ΣΔΙΤ δεν σημαίνει και άμεση υλοποίησή του όταν αυτό είναι κακά σχεδιασμένα – όποιος διαφωνεί μπορεί να μελετήσει την περίπτωση της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων Πελοποννήσου. Θεωρώ υποχρέωση μου για μια ακόμα φορά να επισημάνω τους κινδύνους και να γνωστοποιήσω στοιχεία που δείχνουν πολλά για τις επιλογές που έγιναν. Ζητώ  την ύστατη ώρα να υπάρξει αλλαγή πορείας προκειμένου να κατασκευαστεί ένας δρόμος πραγματικό εργαλείο ανάπτυξης για τη Μεσσηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages