Μεσσηνιακή δύναμη παίρνει ο Πρωθυπουργός για να αντιμετωπίσει την Ευρώπη - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Μεσσηνιακή δύναμη παίρνει ο Πρωθυπουργός για να αντιμετωπίσει την Ευρώπη

Μεσσηνιακή δύναμη παίρνει ο Πρωθυπουργός για να αντιμετωπίσει την Ευρώπη

Share This
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να βρίσκεται στην αγαπημένη του Μεσσηνία όπου γεμίζει καλά, έστω για μερικές ημέρες ακόμα, τις μπαταρίες του προκειμένου να μπει στην Μάχη για την διεκδίκηση θεμάτων για την Χώρα από τους Ευρωπαίους την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο Μεσσήνιος πολιτικός χαλαρός, απλός και σχεδόν απαρατήρητος γυρνά όλη την Μεσσηνία και μην εκπλαγείτε αν τον δείτε να κάθεται δίπλα σας σε κάποια ταβέρνα του Νομού. Εχθές όσοι τον είδαν δίπλα τους σε ταβέρνα της Καλαμάτας στην Βέργα με λίγους παλιούς φίλους του συζητώντας για άπλα καθημερινά θέματα κατάλαβαν την απλότητα του, την αγάπη του για την Μεσσηνία και τον απλό χαρακτήρα του που τον κάνει να είναι από όποια θέση και να βρίσκεται «ο Αντώνης» όπως θέλει χαρακτηρίστηκα να τον λένε. Την αγάπη του για την Μεσσηνία αλλά και για την Ελλάδα την ξέρουν πολύ καλά εδώ στην Μεσσηνία κάτι που το νιώθει ο ίδιος καθημερινά όταν έρχεται σε επαφή με τον κόσμο που ιδιαίτερα εδώ τον λατρεύει και για αυτό γίνεται άλλος άνθρωπος όταν πατά τα «άγια χώματα» όπως χαρακτηριστικά λέει για την Μεσσηνία.
Ο Πρωθυπουργός εκτός απροόπτου θα αναχωρήσει την Παρασκευή από την Μεσσηνία με επόμενο σταθμό μάλλον, για σχεδόν μια ημέρα, το Ναύπλιο όπου πρέπει πάει και στην ιδιαίτερη πατρίδα της αγαπημένης του συζύγου Γεωργίας, μια και υπάρχουν και οι συζυγικές υποχρεώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages