ΣΥΛΛΗΨΗ 32ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΧΑΣΙΣ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ 39ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ Ι.Χ. ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΛΛΗΨΗ 32ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΧΑΣΙΣ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ 39ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ Ι.Χ. ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ 32ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΧΑΣΙΣ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ 39ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ Ι.Χ. ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This


 Από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας συνελήφθη 32χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αύλιο χώρο της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στο έδαφος 3 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.


Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 146 γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Εξιχνιάστηκαν 11 κλοπές σε αυτοκίνητα παραθεριστών-Σύλληψη 39χρονου στη Μεσσήνη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε οχήματα παραθεριστών, τα οποία ευρίσκονταν πλησίον παραθαλάσσιων περιοχών των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Μεσσήνης.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (5.7.2023) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και αποπειρών αυτών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, πρωινές προς μεσημβρινές ώρες της 4.7.2023, σε παραθαλάσσιες περιοχές των Δήμων Πύλου-Νέστορος  και Μεσσήνης, διέπραξε συνολικά οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, drone, προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages