35 περιπτώσεις κλοπών και 4 περιπτώσεις εμπρησμών σε οχήματα στη Μεσσηνία - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

35 περιπτώσεις κλοπών και 4 περιπτώσεις εμπρησμών σε οχήματα στη Μεσσηνία

35 περιπτώσεις κλοπών και 4 περιπτώσεις εμπρησμών σε οχήματα στη Μεσσηνία

Share This
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τριάντα πέντε (35) περιπτώσεις κλοπών και τέσσερις (4) περιπτώσεις εμπρησμών σε οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (17.2.2016) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί. 
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εμπρησμό, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) ανήλικους ημεδαπούς. Ειδικότερα, χθες (17.2.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, οι ανήλικοι, αφού αρχικά αφαίρεσαν δίκυκλο όχημα ημεδαπού, στην συνέχεια προκάλεσαν πυρκαγιά, με αποτέλεσμα την καταστροφή του οχήματος. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν χθες (17.2.2016) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας τους ανωτέρω και συνέλαβαν τους δύο (2) από αυτούς. Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι όλοι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του έτους 2015 έως και την 17.2.2016, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας Μεσσηνίας, είχαν διαπράξει ακόμη τριάντα τέσσερις (34) περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων οχημάτων, από τις οποίες στην μία είχαν προκαλέσει πυρκαγιά.
 Επιπλέον όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, την 27.2.2015 και την 3.1.2016, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, προκάλεσαν πυρκαγιές, σε δύο (2) οχήματα ημεδαπών, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα από δίκυκλα οχήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages