Πάσχα 2023: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμάτα με πλούσιο πρόγραμμα - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Πάσχα 2023: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμάτα με πλούσιο πρόγραμμα

Πάσχα 2023: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμάτα με πλούσιο πρόγραμμα

Share This


 Τα Πάθη του Χριστού κορυφώνονται τη Μεγάλη Παρασκευή, ακολουθεί όμως η Ανάσταση του Θεανθρώπου και το ελπιδοφόρο Της μήνυμα.

Στην Καλαμάτα και την περιοχή της, θα γίνει περιφορά των Επιταφίων το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023, ενώ τον Επιτάφιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού της Υπαπαντής του Χριστού θα συνοδεύσει η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας. Η έξοδος του Επιταφίου της Υπαπαντής θα πραγματοποιηθεί στις 21.15.

Για την περιφορά του Επιταφίου της Υπαπαντής, απαγορεύεται τη Μεγάλη Παρασκευή και μέχρι πέρατος της περιφοράς η στάθμευση οχημάτων από τις 16.00 και η κυκλοφορία οχημάτων από τις 20.00 στους εξής δρόμους: Υπαπαντής – 23ης Μαρτίου – Αριστομένους – Π. Καίσαρη – Φαρών – Φάριος.

Τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου 2023 θα τελεσθεί η μεγάλη θρησκευτική εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού και στους κατά τόπους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς.

Την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2023 και ώρα 10:15 το πρωί θα τελεσθεί η Ακολουθία του Εσπερινού του Πάσχα (Αγάπη) στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού. Η Πασχαλινή πομπή θα ξεκινήσει από το Επισκοπείο στις 10.00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages