Κοινή δήλωση Χαρίτση, Αραχωβίτη και Τελιγιορίδου για την ακρίβεια - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Κοινή δήλωση Χαρίτση, Αραχωβίτη και Τελιγιορίδου για την ακρίβεια

Κοινή δήλωση Χαρίτση, Αραχωβίτη και Τελιγιορίδου για την ακρίβεια

Share This


 “H ακρίβεια στα τρόφιμα καταγράφει νέα ρεκόρ και για τον Απρίλιο αλλά μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης είναι οι εξυπηρετήσεις για τους μεγάλους παίκτες στην αγορά”. Αυτό αναφέρουν σε κοινή του δήλωση ο  Αλέξης Χαρίτσης, τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο  Σταύρος Αραχωβίτης, τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Ολυμπία Τελιγιορίδου, αναπλ. Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και σημειώνουν:

“Το νέο «καλάθι» για το Πάσχα που εγκαινίασε ο κ. Γεωργιάδης όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα, αλλά εντείνει τις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος κρεοπωλών και κτηνοτροφών, οι οποίοι κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους προαναγγέλλοντας νομικές ενέργειες κατά του μέτρου. Καθώς παρά περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, το «καλάθι του Πάσχα» περιλαμβάνει και αμνοερίφια. Γεγονός που, σύμφωνα με τους κρεοπώλες και τους κτηνοτρόφους, ευνοεί αποκλειστικά τα μεγάλα σουπερμάρκετ και ισοδυναμεί με σύσταση καρτέλ στην αγορά κρέατος.`

Αντί να προβεί σε εντατικούς ελέγχους για να προστατέψει τους έλληνες κτηνοτρόφους από τις αθρόες ελληνοποιήσεις. Αντί να στηρίξει με ουσιαστικά μέτρα τον αγροτικό κόσμο ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Αντί να στηρίξει τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της γειτονιάς  που απειλούνται με λουκέτο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συντηρεί και τροφοδοτεί την κερδοσκοπία και τα καρτέλ.

Οι παραγωγοί, οι έμποροι, και οι καταναλωτές δεν αντέχουν άλλη κοροϊδία.Στις εκλογές της  21ης Μαΐου βάζουμε τέλος στην αδικία, κάνουμε πράξη την πολιτική αλλαγή.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages